- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ó, nem is gondolnád, hogy egy kis kreativitással mi minden megoldható Androidon. Ha valami mégsem, akkor még mindíg meg lehet próbálni az Android megkerülésével, Terminal Emulator -ban, közvetlenül a kernellel kommunikálni. A Linux shellparancsok nagyrészt működnek Androidon is. Tény, hogy akadnak gondok az érintésérzékelés és a giroszenzor hiánya miatt, de egyáltalán nem olyan gáz és inkább csak a játékoknál bukik ki. Én viszont nem vagyok gamer. Egy miniPC -s rom azért kicsit más, mint egy telós. Itt nem csak otg van, hanem rendes usb, van egérkezelés, mouse wheel zoom, lan kapcsolat, usb audió és kamerakezelés, stb. Persze másra való, mint egy linux. Nekem bejön, hogy mivel ugyanazokat az alkalmazásokat használom, ezért teljes az összhang és a szinkron az összes Androidos eszközömön. Nem csak a böngészős könyvjelzők, hanem még a vágólap is. Ha vmit kimásolok az egyiken, azt bármelyik másikon is beilleszthetem. A Gmail -t is jobban szeretem kliensben, mint böngészőn, meg ugye ott a teljes Play. Reengerrel van telefonálás és saját számon hívható is a kütyü, TV-GO val van TV adás, stb. A NAS -sal is teljes az összhang. CIFS -sel csatolom közvetlenül a droid fájlrendszerébe. Mindez néma csendben, egy pendrive -nál alig nagyobb eszközön, Max. 8 Wattal. Persze, ha kell, akkor átbootolok Linuxra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Bundle topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Google Nexus 7 (2013) - ránc: felvarrva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest