- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ó, nem is gondolnád, hogy egy kis kreativitással mi minden megoldható Androidon. Ha valami mégsem, akkor még mindíg meg lehet próbálni az Android megkerülésével, Terminal Emulator -ban, közvetlenül a kernellel kommunikálni. A Linux shellparancsok nagyrészt működnek Androidon is. Tény, hogy akadnak gondok az érintésérzékelés és a giroszenzor hiánya miatt, de egyáltalán nem olyan gáz és inkább csak a játékoknál bukik ki. Én viszont nem vagyok gamer. Egy miniPC -s rom azért kicsit más, mint egy telós. Itt nem csak otg van, hanem rendes usb, van egérkezelés, mouse wheel zoom, lan kapcsolat, usb audió és kamerakezelés, stb. Persze másra való, mint egy linux. Nekem bejön, hogy mivel ugyanazokat az alkalmazásokat használom, ezért teljes az összhang és a szinkron az összes Androidos eszközömön. Nem csak a böngészős könyvjelzők, hanem még a vágólap is. Ha vmit kimásolok az egyiken, azt bármelyik másikon is beilleszthetem. A Gmail -t is jobban szeretem kliensben, mint böngészőn, meg ugye ott a teljes Play. Reengerrel van telefonálás és saját számon hívható is a kütyü, TV-GO val van TV adás, stb. A NAS -sal is teljes az összhang. CIFS -sel csatolom közvetlenül a droid fájlrendszerébe. Mindez néma csendben, egy pendrive -nál alig nagyobb eszközön, Max. 8 Wattal. Persze, ha kell, akkor átbootolok Linuxra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest