- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
verybigboy
üzenetére
Nincs az annyira gyermek cipőben, csak ne desktopként akard használni.
Ha veszel egy iPad-et, azon sincs Mac felület, ott is csak a touch felület van, a maga Mac-től (desktop felülettől) teljesen eltérő logikájával.Persze az IOS és az android már egy beérett rendszer mobil eszközökre, tabletekre, a windows rendszer (touch felületen) meg még most alakul. Mind a felület, mind az alkalmazáskínálat. Nem is versenyezhetne az előbbiekkel, ha nem lenne ott az x86, a full desktop oprendszer, ami megadja a lehetőséget, hogy az eszköz hibrid legyen, tablet funkciók mellett kiváltson egy tartalom fogyasztásra ill. irodai munkára használt PC-t is, perifériákra kötve. Akinek ez értékes feature az jól jár már most is a windows tablettel. Akinek nem, az viszont valószínűleg jobban jár, ha marad androidon/ios-en. Én azért vettem, mert azok az alap funkciók amire én tabletet használok - böngészés (nekem bejön a metros IE), skype, facebook, zene, film, olvasás, email, naptár, stb. - a touch felületen is megvannak már azok az alap appok, amikkel ez megoldható. És plusznak remek dolog, hogy perifériákra kötve egy remek kis alacsony fogyasztású mini PC is egyben. Plusz, ha nagyon kell, akkor tabletként használva is hozzáférek a desktop dolgokhoz. Ilyenkor meg elviselem a kényelmetlenséget cserébe azért, hogy egyáltalán van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Peugeot, Citroën topik
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Mini PC
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha veszel egy iPad-et, azon sincs Mac felület, ott is csak a touch felület van, a maga Mac-től (desktop felülettől) teljesen eltérő logikájával.