Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
verybigboy
üzenetére
Nincs az annyira gyermek cipőben, csak ne desktopként akard használni.
Ha veszel egy iPad-et, azon sincs Mac felület, ott is csak a touch felület van, a maga Mac-től (desktop felülettől) teljesen eltérő logikájával.Persze az IOS és az android már egy beérett rendszer mobil eszközökre, tabletekre, a windows rendszer (touch felületen) meg még most alakul. Mind a felület, mind az alkalmazáskínálat. Nem is versenyezhetne az előbbiekkel, ha nem lenne ott az x86, a full desktop oprendszer, ami megadja a lehetőséget, hogy az eszköz hibrid legyen, tablet funkciók mellett kiváltson egy tartalom fogyasztásra ill. irodai munkára használt PC-t is, perifériákra kötve. Akinek ez értékes feature az jól jár már most is a windows tablettel. Akinek nem, az viszont valószínűleg jobban jár, ha marad androidon/ios-en. Én azért vettem, mert azok az alap funkciók amire én tabletet használok - böngészés (nekem bejön a metros IE), skype, facebook, zene, film, olvasás, email, naptár, stb. - a touch felületen is megvannak már azok az alap appok, amikkel ez megoldható. És plusznak remek dolog, hogy perifériákra kötve egy remek kis alacsony fogyasztású mini PC is egyben. Plusz, ha nagyon kell, akkor tabletként használva is hozzáférek a desktop dolgokhoz. Ilyenkor meg elviselem a kényelmetlenséget cserébe azért, hogy egyáltalán van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha veszel egy iPad-et, azon sincs Mac felület, ott is csak a touch felület van, a maga Mac-től (desktop felülettől) teljesen eltérő logikájával.