- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Fotók, videók mobillal
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy pont az a gond, hogy az Android (Linux) előrébb tart. A Win megköveteli az UEFI bootot. Linux (Android) is tud ilyet, de csak 64 bitest. De ha megnézed a Wines tabokat, akkor kiderül, hogy azok csak 32 bites Win -t futtatnak és persze az UEFI is 32 bites. De miért? Azért, mert az Intel és a MS ezidáig képtelen volt összekalapálni egy működőképes, 64 bites UEFI - OS összeállítást. Fel lehetne rakni egy 64 bites Win8 -at, csak akkor jönnek a bugok. Pl., hogy amikor kikapcsol a kijelző, akkor megszakad minden folyamat. Hiányoznak a megfelelő illesztők. Persze van megoldás, hiszen létezett dual bootos Tab, Atom 3740D -re. Ramos i10 pro. De sztem talán házilag is meg lehetne trükközni. Legalábbis találtam rá ígéretes megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest