- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
Szia, megnéztem köszi az infót de úgy tűnik asus jobban megéri az Akkuidő 4,5 max nem kielégítő számomra több Forumot is átnyálaztam az erő fölény szinte játékoknál jön ki de így is mind alkalmatlan komolyabbra és állandó töltést igényelnek használat közben nekem még kompaktabb készülékre van szükségem az asus bír 8 órát töltés nélkül. Végeztem egy kis piackutatás Chuwi hi 10, 10 pro gyengébb és nem használja jól a 4 gb ramot és erőforrás hibái vannak., teclast x16 plus erősebb de max4 óra, teclast x98 plus régi típussal hasonlítják jobb felbontás de az akkuidő szintén béka segge alatt és instabil is. Cube i7 Book és i9 is nagyon jó masina, de az akkuidő megint hátrány.
Számomra fontos hogy tartósan bírja a készülék töltés nélkül, sajnos a többi tab inkább netbookra üt szóval kábelhez van kötve így nem bírna ki egy hosszabb tárgyalást utazás számomra ez is szempont.
Ellenben köszönöm a válaszodat, nagyon megörültem neki a paramétereit látván, de sajnos az üzemidő elrettentett. És itthon könnyű garanciáztatni ez is asus mellet szól. Cube i7 booknak jó a kijelzője, , és kisebb a fényereje és ugyan úgy tükröződik napfényben rosszabb.
Ha van még opciód, ami elbír 8 óra üzemidőt nyugodtan jelezd, jelezzétekJelenleg kicsit döntésképtelen vagyok, amire jelenleg hajlok: ASUS Transformer Book T100HA 128GB 4GB RAM.
A felbontása mondjuk 10 colhoz 1280 x 800 elég, de nem a legjobb.
Nem nagyon játszanék, rajta inkább csak dolgoznék rajta word, excel, Ms project, SAP meg egyszerre több pdf tekintenék egyidejűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Dell 7210 2in1 tablet laptop i5-10310U/16GB/512GB
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs