- Milyen okostelefont vegyek?
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Vettem egy 11,6"-os kínai tabletet (I-W116). (Azért ezt mert nagyobb kellett mint 10", kompaktabb valami mint egy notebook, és 56e volt.
Windows 10 Home van rajta, de elég érdekes, valahogy mintha a fele win hiányozna, fele angol, fele magyar.
Mindegy a lényeg hogy újra szeretném rakni, de nézegettem itt a topicot és nem annyira egyszerű mint egy sima desktop/notebook-ot. Biztos le van írva a 11xxx hsz-ban hogy mi a menete, én csak abban kérném a segítségeteket hogy egy linket adjatok legyetek szívesek ami alapján újra tudom húzni a rendszert 0-ról, vagyis szűz telepítés lenne. A neten is csak azt mutatják, hogy Win 8.1-ről hogy lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Windows 10 Home van rajta, de elég érdekes, valahogy mintha a fele win hiányozna, fele angol, fele magyar.
Mindegy a lényeg hogy újra szeretném rakni, de nézegettem itt a topicot és nem annyira egyszerű mint egy sima desktop/notebook-ot. Biztos le van írva a 11xxx hsz-ban hogy mi a menete, én csak abban kérném a segítségeteket hogy egy linket adjatok legyetek szívesek ami alapján újra tudom húzni a rendszert 0-ról, vagyis szűz telepítés lenne. A neten is csak azt mutatják, hogy Win 8.1-ről hogy lehet.