Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Poctar #22314 üzenetére
Nos, kipróbáltam, és közel sem igaz, amit írtál. Most direkt integrált SP3-as telepítőlemezzel telepítettem XP-t egy 512 MB RAM-mal rendelkező gépre. Nem tudom, milyen okból, de gyorsabb, mint amikor SP2-es telepítőlemezzel csináltam a telepítést, majd később rátelepítettem az SP3-at ("szűz" rendszerre).
Most az SP3-as rendszer minden eddiginél gyorsabb (Intel D845EPI lap, FX5200 vidkari, nem egy szupergép, és régi...), legfőképp, mert megcsináltam a következőt: A swap-partíció elhelyezése a merevlemez elejére.
Sejtettem, hogy hoz némi gyorsulást, de hogy ennyit, arra nem számítottam.A lényeg: nem kell ám fikázni az SP3-at...
Azzal együtt is lehet gyors a gép.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Poctar #22314 üzenetére
Hmm, na ezt kipróbálom, úgyis most kell újratelepítenem egy 512 MB RAM-mal rendelkező gépen a Windows-t.
Viszont azt nem tartom jó módszernek, hogy ne telepítsük a biztonsági frissítéseket és egyéb hotfix-eket.Bizonyára nem szórakozásból hozták létre őket. (Ilyenkor jönnek sokan idióta összeesküvés-elméletekkel, hogy biztos a májkroszofték megint csak újabb "vírust" akarnak elhelyezni a gépünkre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Horgász topik
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest