-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoi
senior tag
válasz
KoVee84 #6234 üzenetére
uhhh emberek ez nagyon warez....
én admin vagyok és az ilyentől elszáll az agyam.
És csodálkoznak nálunk az userek miért tiltom le a floppy/optikai/usb eszközök kezelését... HA rajtam állna még billentyűzetet sem kapnának!//megj: igen, van olyan linux alapú-boot CD. (és működik is, -teszteltem
)
rzerge: nem (szabadna) tönkrevágnia. DE semmi sem biztos, (illletv egy valami DE az már a Keresztapa című filmben volt... de ez most nem lényeges)
azért írtam az adatmentést...
a fixmbr: a master boot recordot "generálja" újra (ez nem telj. így igaz, de legalább így érthető)
a fixboot: a boot.ini-t segít "életre kelteni"
a bootcfg /rebuild: +nézi milyen indítható OS-k vannak és (azt hiszem opció függő): hozzáaadja a boot.ini-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest