Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
erikke17
üzenetére
Jól olvasom, hogy 3 éves a rendszer? Becsöletes kort megélt matuzsálemnek számít.

Én arra tippelek, hogy valamilyen feltelepült progi (akár kártevő, akár nem) már annyira leterheli a gépet, hogy mint az őrült swap-olja a memőriát. Vagy egy újratelepítést, vagy egy erős optimalizációt/karbantartást javasolok. Esetleg egy erős memória bővítést (~8GB-ra), és a swap kikapcsolása megoldhatja a problémát. Szerintem a legésszerűbb az egy újratelepítés lenne. 3 év alatt igencsak elhasználódhat a rendszer. Én is vigyázok a gépre, de én is újratelepítést csináltam 3,5 év után. Csodákat művelt a géppel.
üdv, föccer
-
Mahesa
tag
válasz
w.miki
üzenetére
Először is nézz rá a merevlemezre, mert a SMART státusza FAIL! Szóval az könnyen lehet, hogy a legeslegvégét járja, csinálj mentést!
Mentsd le a felhasználói profilt pl. transwiz-el. Előtte célszerű kitörölni a flelhasználó profiljából az ideiglenes fájlokat - ehhez használd a lemezkarbantartót vagy a <felhasználó könyvtára>\Local Settings\Temp illetve <felhasználó könyvtára>\Local Settings\Temporary Internet Files alól törölj ki mindent. Célszerű az egyéb nagy fáljokat az Asztalról és a Dokumentumok mappából - pl. Outlook pst-k, videok, képek, zenék, stb. - külön lementeni, hogy az ne legyen benne a profil mentésben.
A 128-as RAMot nem lája, próbáld meg esetleg külön memtestelni a modult. Vagy legyen az 512-es a DIMM1-ben és a 128-as a DIMM2-ben vagy 3 vagy 4-ben.
És újratelepítés után tegyél fel SP3-at!
-
w.miki
veterán
(Egyébként mintha a HW részével is lenne valami, pontosabban a memóriával. De annyira nem értek hozzá, azzal mit kell csinálni.)
-
w.miki
veterán
Sziasztok!
Egy régi gépet újra kéne telepítenem.
Dani
XP-t kéne rátenni, mert elég öreg. A kérdésem az, hogy mit kell lementeni előtte. (A dokumentumokon kivül.)
Pl. szeretném az internet csatlakozás (T-Home) parancsikonját (beállításait) elmenteni, hogy utána ne kelljen állítani. Azt hogyan lehetne? -
erikke17
őstag
Valami nem jó, múltkori vackolása utána másnap jó volt, később megint el kezdte de ha kiléptem játékból majd megint el inditottam jó volt vagy ha a következő map jött akkor is abba hagyta, de most megint azt csinálja amit legelőször, valamit nem komál ez a Cod2 vagy az xp itt
. -
zot99
csendes tag
sziasztok van egy érdekes problémám ujrainstal után ha helyesen kapcsolom ki a számítógépet akkor inditásnál ezt irja ki disk boot failure insert system disk and press enter resetgomb és indul is az xp ha a hátsó kapcsolóval kapcsolom le a gépet akkor is indul rendesen mi lehet a hiba kösz a válaszokat előre is üdv

-
fatal`
titán
válasz
szekfizsolt
üzenetére
OEM telepítő kell.
"Lehet - mivel angol billentyüzete van - csak angol nyelvü Xp fogadja el a kódot eredetinek?"
Nem, semmi köze ehhez a billentyűzetnek.
-
szekfizsolt
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy - lehet buta - kérdésem. Vettem egy Dell notit Windows Xp matricával. Honnan tudnék hozzá legális rendszert is, ami elfogadja a rajta lévő kódot? Lehet - mivel angol billentyüzete van - csak angol nyelvü Xp fogadja el a kódot eredetinek?
Előre is köszönöm a segtséget!
Zsolt
-
redcode
csendes tag
válasz
RootRulez
üzenetére
RootRulez: Az bizony a Diskeeper amire te gondolsz, nem az Auslogicstól licenszelték a Windows defragját. Egyébként ha engem kérdeztek MyDefrag,, de előtte a hiberfil.sys-t és a pagefile.sys-t kapcsoljátok ki a rendszerlemezről. Lassú lesz de nagyon meghálálja a rendszer.
-
mocsa
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kerdesem. A Windows Explorer-em nyitaskor eleg gyakran blokkolva van es csak 20-30 mp utan nyilik ki. Virusom - tudomasom szerint - nincs es eleg gyakran malware-telenitek. Van valami tippetek, mi okozhatja? Kosz elore is!

-
PHM
addikt
Üdv!
Lehet-e rendszer-visszaállítást végrehajtani csökkentett módban? (XP SP3)
Szomszédom öreg P4-es gépén nem működött a Skype, ezért azt
gondoltam, visszaállítom a rendszert egy, a probléma jelentkezése
előtti időpontra.
Ez sikerült is, de nemhogy a probléma nem oldódott meg,
hanem most már lefagy a gépe a kék üdvözlő képernyőnél.
Van valami megoldás, vagy telepítsek mindent újra? -
zileut
tag
És melyik a legjobb registry tisztító program?
-
RootRulez
félisten
válasz
zileut
üzenetére
AusLogics Disk Defrag, ezt használja a windows XP isis, nem írt magának a microsoft sajátot...
-
zileut
tag
Szerintetek melyik a legjobb lemeztöredezettség-mentesítő program XP-re?
-
brd
nagyúr
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Mostani állapot lement, HDD másik gépbe be, Avira Antivirrel és F-Secure Online Scan-nel átnézet, a találtak eltávolít, aztán javítótelepítést ad neki.
FrozeN`: Nem települt valami olyan program, ami beépül valamilyen explorer context menübe (ez az a helyzetérzékeny menü, ami pl. az egér jobb gombjára nyílik meg).
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas gondom :S
Van egy gép ami egy hűtőház vezérlését irányitja és XP van rajta, ami természetesen megadta magát.A jelenség állitólag igy indult:
letöltöttek rá egy pdf file-t majd egy pdf olvasó progit, a 3. oldalon kikapcsolt a gép.
Utánna ujrainditásnál a következő hibaüzenetet dobta:Services.exe nem inditható mert az scesrv.dll hiányzik.
System32 mappából tényleg hiányzott, bemásoltam eggyet neki, mostmár az XP elindul csökkentett módban viszont csökkentett módban a Sauter ami vezérli a hűtőt nem fut.
Normál esetben pedig eljut a gép az XP töltőképernyőig, de halványan beszürkül és nem tölt még a csik se!
Valaki találkozott már ilyen gondal?
Mi lehet rá a megoldás?
Winyot töredezettségmentesitettem, virusirtottam (132 virust fogott a kaspersky).
Nagyjából kifogytam az ötletekből.Sajnos ha új wint kell tenni újra kell telepiteni rá a vezérlő programokat is, ami horribilis összeg lenne vagy lesz

-
FrozeN`
tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Bazz, tudtam hogy valaki ezzel jön majd.

Nekem tökéletesen megfelel, az évek során minden kis szrt úgy alakítottam ahogy nekem tetszik, és végül összeállt egy olyan rendszer aminél nekem nem kell jobb
A vista/w7 dizájnja nekem undorító, xp-re van egy remek témám amit kb 4 éve használok.
Amúgy meg ha nagyon kell, majd virtuálisan futtatok egy 64 bites win7-et.Egyébként a vinyót rádugtam tesóm gépére, ott nincs ilyen gond.
Valaki ötlet?

FrozeN
-
FrozeN`
tag
Üdv!
Tegnap összeraktam az új gépem, nagyjából minden oké is, kivéve egy dolgot: ha megnyitok egy mappát, tölt kb 1 másodpercet, és csak aztán nyitja meg. Most ez hülyén hangozhat, de baromi idegesítő, főleg ha nem ehhez vagy szokva. A vinyó az egyik az előző gépemből, pár napja még nem volt ilyen gond vele. Szoftveres vagy hardveres gond lehet inkább? Arra gyanakszom valami apró kis hülyeség miatt ilyen, de kb semmi nincs fent még a gépen, drivereken kívül. Esetleg valamelyikőtök találkozott már ilyennel?
(hátha számít: asrock h61m-s alaplap, i3 2100, xp sp3, de sp2-n is ilyen volt)
Köszi a segítséget előre is!

FrozeN
-
netboy
senior tag
mitől kapcsolhat be magától egy számítógép állandóan?
Be van kapcsolva, hogy 30perc után menjen készenlétbe! Utána gondol egyet és bekapcsol! -
McKane
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
-
McKane
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
csak az a " Bing " eszköztár van fennt, de ki van kapcsolva.
meg talán a Live Messengerrel lejött eszköztár,de az is ki van kapcsolva. -
McKane
senior tag
-
LamerGyuri
senior tag
Bazz, 2óra gugli után nézek vissza, hogy nincsen benne elem?
Tegyél bele, ne sajnáld már azt a 200 forintot.
Ezután a PNP oprendszer támogatást kapcsold be a bios-ban; save - exit.
Kézikönyvet én nem találtam, javított bios-t igen: 128GB-ig támogatja azzal a HDD-t. Az elérhető képeken pedig nem látszik, hogy hol van a clrmos. De elem nélkül egyébként is jó negyed óra után visszaáll alapra minden, ha jól tudom. -
strom77
csendes tag
sziasztok.sos kéne valami megoldás xp cd key cserére.elírtam és elfogadta mostmeg azt írja nem eredeti.nincs kedvem újrarakni.kösz előrew is
-
Lajkó
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Negatív!

Az összes elérhető opciót kipróbáltam, de mindnél ugyan úgy acpi.sys. hibával lereagálja a dolgot....
Próbáltam másik gépben leformázni a c-partíciót, de úgy sem. Töröltem mindkét partíciót aztán ismét létre hoztam, utána vissza a gépbe, de úgy sem. Az alaplapnak (Acorp 6LX66) a bios-át, meg nem tudom resetelni!
Hol kell, mert én nem találok e-célt szolgáló jumpert! Elem sincs benne, de hiába húztam ki 10 percre, ugyan úgy megmaradtak a beállítások, idő, stb... 
-
Ombi5
őstag
Udv. Win 7es laptop vinyot mentenek WIN XP alol,de USERS konyvtarban ugye dokumentumok konyvtarhoz nincs hozzaferesei jogom, hogy lementsem pl.. Erre letezik vmi megoldas?

-
LamerGyuri
senior tag
F6-nál F5-öt nyomva nekem valami "Speciális hardverkonfiguráció"-val eddig mindig sikerült használhatóan telepíteni még az ilyen egyedi retteneteket is. Asszem az utolsó abban a legördülő menüben.
szerk.: vagy moddolt meg a BIOS-t. Ilyen régi lapoknál jó az esély rá; volt olyan, hogy ekkor derült ki nekem, hogy rejtett menüben megvolt az ACPI ki- bekapcsolásának lehetősége.
-
Lajkó
őstag
-
Lajkó
őstag
Sziasztok!

Felraktam egy XP Prof SP3 Hun-t egy Acorp 6LX66 lappal szerelt gépre, amiben 64 megás GeForce2 MX400, 433MHz-es processzor, 8GB-os Fujitsu MPE3084AE winyó, és 256MB Ram dübörög.
Egész tűrhetően ment a kicsike, szépen fel csusszant rá minden. De teljesen minden! Többször újraindítottam, és ki is kikapcsoltam közben a gépet. Próbálgattam még vagy 1 órácskát, aztán kikapcs. Félreraktam 2 napra, viszont ezután nem akar bootolni az istenért sem. Telepítő lemez elindul, de hibás acpi.sys -re hivatkozva leáll. Próbáltam F5-tel szabványos PC-ként telepíteni, szintén zenész...Valahogy életet lehet bele lehelni?
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Tudnátok tippet adni? Újraraktam a notit. Nem egy izom darab, de XP még elvan vele. Telepítgetek, már majdnem kész vagyok. A további programokhoz szükséges legalább NET framework 2.0. Abba a fura problémába futok bele, hogy ennek a telepítésnél kifagy a rendszer, de durván. 2.0-át többször is és 4.0-át néztem, ugyanaz a jelenség, csak akksi kivétel segít. Ötlet?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Beüzemeltem egy 19 az egyben kártyaolvasót, és most az intézőben meg is jelenik 4 db cserélhető lemez meghajtó.
A kérdésem az lenne, be tudom-e állítani a wint úgy, hogy csak akkor ugorjanak fel ezek, ha beteszem a médiát az olvasóba (remélem érthetően írtam) - csakúgy mint amikor egy pendrive-ot dugok a gépre.
Nyilván ha ezt lehúzom akkor eltűnnek, és csak akkor ugranak fel legközelebb ha újra rádugom a gépre, de nem akarok állandóan ezzel babrálni.
-
Воланд
titán
válasz
erikke17
üzenetére
Hát meg kell nézni, hogy mi az ami eszi a ramot. Aztán ha rendszerfolyamat, akkor utána kell nézni, hogy miért eszi, ha valami általad használt alkalmazás, akkor reinstall, ha meg vírus, akkor le kell irtani. Ezzel bővebb képet kapsz a háttérben futó folyamatokról és azok memóriahasználatáról. Ha minden oké a ram körül, akkor pasz.
-
erikke17
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
Nemtudom mert újrainditottam a gépet semmi programot nem inditottam el csak amik alapból indulnak. Elinditottam FF-et majd codot, kiléptem codból majd megint FF-be ekkor jóvolt. Megpróbálom majd azt hogy egyenként inditom el programokat hátha bekavar valamelyik MSM Xfire Skype uTorrent progik közül. Egyébként ha az a hiba volna amit te irsz azzal mit lehet kezdeni?
-
erikke17
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
Az jólvan de 3 évig semmi baja se nem volt..... Mitől kezdhetett el szarakdoni ha semmi install se semmi ilyesmi nem volt csinálva? Játék alatt is tekeri a vinyot holott nem szokta. Meg azt se ha kilépek játékból majd inditom ff-et töltene olyan sokáig, játék alatt is mikor jön az új map majd egy percig tölti, ezelőtt mikor már jártam játékban fent 5-10 mp alatt betöltötte a mapot....
-
erikke17
őstag
Szerintetek az mitől lehet, hogy bekapcsolom gépet elinditom programokat, elinditom FF-et ugye hideginditás kicsit tovább tart, de mikor már fut az FF meg minden egyéb programom elinditom a COD2 játékot majd kilépek után FF megint lassan indul és játék alatt is mindig tekeri a vinyót holott nem szokta. Hol keressem a hibát??
Olyan mintha a Prefetch-el lenne valami... -
hungarocel
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát lehet azt kéne x.x
Csak nem tudom hogy sikerülne-e egyáltalán múltkor 2 cdvel is próbálkoztunk és másnak ugyanazzal simán működik. Nem ismerek senkit akinek eredeti cdje lenne
Lehetséges hogy nem a cdvel van a baj hanem azért nem megy fel mert vmi nem olyan jó már? pl: vinyó(csak másfél éves de kitudja), cd olvasó? -
kem
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, sikerült megcsinálni

-
válasz
hungarocel
üzenetére
Akkor az egy tákolt XP vagy teljesen leamortizálódott rendszer, akármelyik is húzd újra az egész rendszert, jobban jársz.(Persze szerezz be valami eredeti XP telepítőt, ne ilyen moddolt cuccot)
UI: Ha driver gondokkal is küzdesz(nem találsz valamit), akkor ha beírnád az alaplapod pontos típusát, könnyebben tudnánk esetleg segíteni beszerezni a drivereket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hungarocel
csendes tag
Nah szóval

SP3 telepítés indításnál ezt kaptam: nem win32 alkalmazás :/
A hangkártyám integrált de nem HD
Sajnos az alaplap cd már nincs meg ezért is vagyok bajban neten kerestem drivert
Sima XP Pro SP2 de nem esküdnék meg rá. Elég nehezen akart felmenni általában az volt a baja hogy kihagyott valamit (nincs kizárva hogy ez a baj) pedig utólag még volt javítva -
törölt tag
válasz
hungarocel
üzenetére
Ha integrált HD Audio hangkártyád van, ahhoz SP2 alatt kell egy hotfix, hogy működjön, azt hiszem KB888111 a száma, ugyanis a HD Audio vezérlők azalia busza SP2 alatt nem működik. De ha nem akarsz ezzel tökölni, akkor mindenképp tedd föl az SP3-at, mert az már beépítve tartalmazza az azalia vezérlőt, és a hangkártya driverek már simán felmennek. Onnan tudom, hogy én is ebben a cipőben jártam az XP-s időszakomban. Annyi különbséggel, hogy az én alaplapom driverlemezén rajta volt a hotfix, és még az SP2-es időszakban azt telepítettem föl előbb, és utána a hangkártya driverét. De az SP3 megjelenésével már nem volt rá szükség.
-
Csontikka
aktív tag
válasz
hungarocel
üzenetére
Szia,
Sima SP2, vagy valami jóféle buháralt "ilyen olyan Edition"?

Driver sorrend:
Chipset, hangkari + többi alaplapi cucc, majd videókártya.
Ha ATI, akkor előtte még .NET keretrendszer 2.0miért nem volt egyszerű menet, biztos hogy jól felment minden?
Üdv,
Csontikkaesetleg nem lehet hogy Flasht használn a telepítő? olyat is láttam már, h ezért nem indult at autorunnal...
-
válasz
hungarocel
üzenetére
Elsőre telepíts egy SP3-at és próba.
Az SP2 már nem támogatott amúgy sem, a Windows Update szolgáltatást sem tudod SP2-vel igénybe venni, valamint a driverek is esetleg igénylik az SP3 meglétét.
XP SP3 Standalone (Megfelelő nyelvet válaszd ki) -
hungarocel
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a bajom hogy frissen lett téve XP sp2
Drivereket próbáltam volna feltenni videó meg hangkártyához de ezt az üzenetet kaptam a telepítésnél:"az osztály nincs regisztrálva"
Hogy lehetne ezt vhogy eltüntetni?o.o
Csak ne mondjátok hogy tegyem újra mert nem volt egyszerű menet x.x -
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Gondoltam, csak azért írtam, mert még az a fránya 2 gomb is egymás mellett van(nehogy már egyszerű legyen a dolgod), aztán a nagy sietség miatt tuti, hogy a billentyűn is egyszer ezt, másszor meg azt a gombot "találnád el".
(Egyszerű lenne, ha pl az A meg az L gombon lenne a 2 opció, azt nehéz lenne eltéveszteni, pontosabban csak eltéveszteni lehetne, de "egyszerre lenyomni biztos nem)
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Amúgy ez nem a bénaságom miatt van, inkább a nagy sietség..

úú, bocs a kettő miatt!! 1 hét kitiltás.. nekem. -
zileut
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A Ccleanert rendszeresen haszálom és töredezettségmentesítő (IObit Smart Defrag) programot is használok legalább havonta
-
válasz
zileut
üzenetére
Nézd, Én azt szoktam mondani, hogy ha egy gépen XP fut, és abban van legalább 512Mbyte ram, akkor az ilyen szolgáltatások letiltásával nem érdemes foglalkozni.
Inkább tarsd karban a rendszert, 2 progi ami jól jöhet CCleaner
(Ne registry tisztításhoz használd, hanem csak a takarítás funkcióját. Arra ügyelj, hogy pl a böngészők dolgaiban is rendet tesz, pl csak a kedvencek közt szereplő oldalakat hagyja meg, a címsorban felgyülemlett, gyakran használt oldalak eltűnnek stb stb..)
-
zileut
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, erőforrásokat szeretnék felszabadítani.
-
-
-
zileut
tag
Az alábbi automatikusan induló szolgálatások közül szerintetek melyiket hasznos letiltani?
.NET Runtime Optimization Service v2.0.50727_X86
Biztonsági fiókkezelő
Biztonsági központ
C-DillaSrv
DCOM kiszolgálófolyamat-indító
DHCP-ügyfél
DNS-ügyfél
Eseménynapló
ESET Service
Feladatütemező
Kiszolgáló
Kriptográfiai szolgáltatások
Machine Debug Manager
Munkaállomás
NVIDIA Display Driver Service
Nyomtatásisor-kezelő
Plug and Play
Rendszeresemény jelzése
Rendszerhéj hardverfigyelése
Rendszer-helyreállító szolgáltatás
SecuROM User Access Service
STI Simulator
Számítógép-tallózó
Távoli eljáráshívás (RPC)
Témák
Védett tároló
Windows audió
Windows Management Instrumentation
Windows tűzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS)
Infravörös figyelő
Java Quick Starter
Alkalmazási réteg átjárószolgáltatása
COM+ eseményrendszer
Hálózati helyfigyelés (NLA - Network Location Awareness)
Hálózati kapcsolatok
Tárcsázó
Távelérési csatlakozáskezelő -
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
kattintás helyett az "m" betűt nyomd le, akkor biztos hogy menti.
Ha ennél jobb megoldást szeretnél, akkor a FF topikba kérdezd meg. -
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Nevetségesnek hangzó kérdésem van..
Weboldalakról való kép mentésekor
ügye kb ezzel az ablakkal találkozunk.. Nagyon idegesítő hogy a "kép mentése más néven" alatt ott van a "kép küldése" amit állandóan sikerül eltalálnom, és mindíg megnyitja a varázslót stb..
Nem lehetne ezt kiszedni? Vagy valami progit kellene leszednem amivel billentyűkombinációkat tudok beállítani kép mentéshez? Köszi a válaszokat előre is! -
Nem, a legutolsó, eredeti MS XP Pro SP3-as telepítő sem támogatja az AHCI-t.

Ha AHCI módban feltelepedik egy XP, az biztosan moddolt.
Ha a kütyüd olyan, hogy nincs beállítási lehetőség, és alapban AHCI-n van, akkor integrálnod kell előtte AHCI drivert az XP telepítőbe és csak ezt követően használni a WinToFlash-t.
Integráláshoz egy kis segítség: [link] -
kem
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nincs ilyen lehetőség a BIOS-ban sajnos, viszont SP3-as Windows-al próbálkozom, annak már támogatnia kellene a Sata módot.
-
[link]
Nem a leggyorsabban dolgozó progi, de talán a legbiztosabb és legegyszerűbb.
A kütyüd BIOS-ában ellenőrizd, hogy a SATA üzemmód IDE módban legyen, semmiképp sem AHCI vagy egyéb beállításon. Telepítés előtt mindenképp IDE-re kell állítani (ha van ilyen opció egyáltalán) -
kem
addikt
Sziasztok!
Kéne nekem SOS help 1 órán belül, nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Adott egy Hp netbook optikai meghajtó nélkül, amire fel kell telepítenem az XP-t. Addig eljutottam, hogy USB_MultiBoot_10-el megformáztam a pendriveot és megmutattam neki, hogy hol a telepítő. Ezek után jönne az a lépés, hogy megadom a programnak, a meghajtó betűjelét ahova szeretném elkészíteni a telepítőt. Itt mindenre azt írja, hogy nem valid, meg nem NTFS és nemis FAT meg ilyen baromságokat. Próbáltam már memóriakártyával is, és Pendriveal is. Tud valaki valami másik módot vagy egy olyan leírást linkelni ami tutira működik?
-
RootRulez
félisten
válasz
Remus389
üzenetére
Alap válasz gyanánt itt a StyleXP, sok témát tartalmaz és mégtöbb tölthető le hozzá.

Bár én anno mellőztem ezt... Volt egy cucc, ami megbuherálta egy fájlt a neve uxtheme patcher, ami engedélyezi a windowsnak a nem saját témákat alkalmazni... Így nem kell StyleXP meg semmi, csak a pecselés meg a témák, amik megtetszenek...
LOL hunfatal, ugyanaz, csak pepitában...

-
fatal`
titán
-
Remus389
veterán
sziasztok, tudom nagyon alap kérdés, de hogyan lehet más színű témát felrakni a win xp 32 bit oprendszerre?
a kék a zöld és az ezüst témán túl
tudom nagyon alap, de örülnék pl fekete/narancs témának
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Bár ha Corporate, akkor ez nem fog menni, de akkor meg szerintem mindegy is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ügye kb ezzel az ablakkal találkozunk.. Nagyon idegesítő hogy a "kép mentése más néven" alatt ott van a "kép küldése" amit állandóan sikerül eltalálnom, és mindíg megnyitja a varázslót stb..