Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Néztem a keresőt, de úgy tűnik nem vagyok a helyzet magaslatán, nem találtam, ami nekem kell, pedig fix, hogy van...
A Lomtárat szeretném eltüntetni az Asztalról, mivel OjectDock-ot használok épp, és ott is van egy sokkal-sokkal tetszetősebb. Úgy akarom leszedni, hogy vissza is lehessen rakni, de nem tudom, hogy milyen reg-buhera kell hozzá

-
rtom
senior tag
Porcit cseréltem a gépben (sempron 140-re), ezért telepítettem egy friss XP-t, de a víruskergető és a driverek telepítése után nem indul el, csak a boot képernyő jön be, alul az állapotjelző sem indul el. Csökkentett mód működik, de a NortonAntivir nem jön le. Hol nézzek szét, mi lehet a hiba? Adataimnál desktop gépről van szó.
-
Ariane
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi három-négy hónapban minden Windows frissítéskor megkapom ezt, hogy töltsem le és telepítsem is: kép. Elindul a letöltés majd a telepítés is ami sosem sikerül, mert ezt az üzenetet kapom: kép. Hogy hogy a letöltés mérete 0 KB ?
Jogtiszta a Windows XP SP3 és eddig minden frissítése telepítve is lett.
Tudtok segíteni? -
válasz
geprombolo
üzenetére
Nem, regbejegyzésekre nem jó.
-
akaido
addikt
válasz
cascada
üzenetére
[A Driver Cleaner] programot vagy a Revo Uninstaller-t javaslom.
-
geprombolo
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Sok játék viszont nem, csak a Dokumentumokba teszi a cuccost, azt a megfelelő helyre visszamásolva a játék fut is, ahol abbahagytam. Vannak játékaim, amiket soha nem törlök le, mert mindent a saját mappájuba mentenek el. Olyan is van, hogy a beállításai ugyan elvesznek (win újratelepítéskor), de a játék futtatható a visszamásolt mentésekkel némi beállítás után. Nekem a Crysisnál tűnt fel először, hogy kénytelen vagyok újratenni a játékot, aztán, ha onnan akarom folytatni, ahol abbamaradt, akkor visszamásolom a mentéseket a helyükre.
A kérdés az volt, hogy a Fájlok és beállítások átvitele varázslóval kiküszöbölhető-e ez a probléma, vagy sem? Esetleg létezik erre a célra külön progi? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
geprombolo
üzenetére
Szinte minden játékot és progreamot újra kell telepíteni win újra pakolás után mert irnak regystribe meg Windows mappába is tesznek sokszor pár file-t.
-
geprombolo
őstag
Van az XP-nek a Fájlok és beállítások átvitele varázslója. lehet ezzel menteni a beállításaimat? Egy újratelepítés után fel tudom használni? Főleg a játékaim beállításait, regisztrációs bejegyzéseit szeretném menteni. A legjobb példa a Crysis, amit kénytelen vagyok újratelepíteni, ha újrateszem a rendszert, mert valami reges bejegyzést ír a win-be, amit nem találok sehol. A dokumentumokban eldugott mentéseket megtalálom, azzal nincs baj, azokat kézzel át tudom másolni, de a játék nem indul, csak ha újratelepítem.
Menti a Dokumentumokat, illetve a Dokumentumok mappa tartalmát a varázsló? Vagy egyáltalán, mit csinál?
Köszi -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Windows XP Media Center-en állandoan kékhalált okoz a videokártya drivere. Próbáltam vezérlőpultból és eszközkezelőből is letörölni, még csökkentett módban is, de nem törli ki a system32-ből a driver ini filejait és sys-eit, igy ujrainditás után azonnal felismeri ujra a videokártyát.
Tudnátok valami programot vagy megoldást arra, hogyan lehet drivereket véglegesen eltávolitani szabályosan a rendszerből? Mintha fel sem lettek volna telepitve?Köszi

-
alogin
csendes tag
Üdv.
Kicsi segítséges szeretnék kérni, hátha valaki már találkozott eme problemmel. A gond a köv, 3 tök egyforma gépet használunk 3 telephelyen, de csak egy hdd-t, azt cipelik xp-stöl. Igazából minden müködik, de a 3 db egyforma usb-s hp nyomtatót 3 különbözőként ismeri fel az xp, a progit ami fut pedig így nem lehet fix-en belőni. S persze aki használja annak hiába magyarázok.A kérdésem köv, esetleg valaki nem tudja, hogy lehetne, hogy az xp csak 1 db nyomtatót lásson mindhárom telephelyen?
Előre is köszi, ha bárki tudna valami bíztatót.
Üdv.: P
-
huniross
tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Nagyon köszi. Csak azt nem tudom, hogy én miért nem találtam meg. 2 órája ezt keresem.....
-
kételkedem
addikt
-
huniross
tag
Sziasztok,
Egy progira lenne szükségem: windowsxpsockfix.exe
Hálózati problémáim vannak és ez már egyszer segített, csak most nem találom sehol.
Ha valakinek megvan küldje már el zippelve a spam.mails(kukac)freemail.hu emailre.
Előre is hálásan köszönöm.
A. -
pukkancska
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hehe
Ezt már megtaláltam és a wmp11-et bele is tudtam integrálni.
De amit ír az oldal, az úgy nem jó, hogy egyszerűen csak töltsem le az ie8 telepítőt és tegyem bele a nlite-be, mert vissza dob egy hibával. -
válasz
pukkancska
üzenetére
-
pukkancska
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Hali
Hogyan tudom az internet explorer 8-at a telepítőbe integrálni? -
TomAce
tag
Hogyan lehet lecserelni a windows ikonos shutdown ablakat a legordulosre?
Tehat ezt
http://windows-xp-secrets.com/wp-content/uploads/2008/09/windows_xp_shutdown-300x191.png
szeretnem lecserelni erre
http://www.fixerror.net/wp-content/uploads/2009/04/shutdown.jpgKoszi!
-
brd
nagyúr
Itt leírják; röviden: az első pontban lévő linken egy .vbs file van, ezt le kell tölteni, és futtatni a gépeden, ha nem teszi helyre (újraindítás kell utána), akkor az összes fellelhető MasterIdDataChecksum és SlaveIdDataChecksum bejegyzéseket törölni kell és újra kell indítani a gépet.
Viszont az, hogy átállítódott PIO módba, nem ok nélkül történt; alapvetően 3 oka lehet:
- hibás/gyenge blokk (jobb esetben csak volt) a HDD-n;
- hibás a kábel;
- hibás a tápellátás (kontakthibás, kitágultak a gyűrűk a csatlakozóban). -
Biriboyka
senior tag
Mi lehet az a "winlogon.exe" mert állandóan 49-50% CPU-t használ.?
A feladatkezelő szerint ez az aktuális folyamat ami zabálja az erőforrásomat. -
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hol hal.dll-t hiányol, hol ntoskrnl.exe -t, de van, hogy csak simán közli, hogy hardverhiba, nem tudja olvasni a meghajtót.
Soxor a telepítés megáll vhol azzal, hogy nem tudja olvasni egy file-t, de ilyenkor sem a CD-t, hanem a HDD-t pörgeti. Innentől akövetkező fileokat se tudja olvasni. Ez a megállás amúgy nagyjából mindig ugyanott van, ha van, a másik CDn nem szokott előjönni (de ott is láttam már)Ami a hardvercserét illeti, a másik SCSI tömb egyik winyóját cseréltem, ebbe halt bele az egész rendszer (hosszú lenne az egész mese, de ez a lényege).
Eredeti XP telepítő CD, SP2-es.
A BIOS elvileg jó (azért kérlek ha van amire külön figyelni kell, szólj, én nem tudok ilyenről), de a CMOS elemet cserélni kell (holnap meglesz). A CD megghajtó egy DVD író, vadonatúj.
nekem sok ötletem nincs - holnap tesztelem a SCSI cuccot másik géppel...
-
válasz
rlazol
üzenetére
Hali!
Akkor összefoglalnám...
Be van állítva rendesen a BIOS, van egy eredeti XP telepítőd(célszerű XP SP3), elindítod a telepítést, beadagolod az XP-s SCSI/RAID drivert, első körben hal.dll hiba, egy másik XP-vel próbálkozva ntoskrnl.exe-t hiányol. Ezek után megcsinálod a boot.ini-t, majd le/be másolod az ntoskrnl.exe-t és mindezek ellenére nem megy fel az xp, függetlenül attól, hogy csak egyedül a SCSI HDD van a gépben telepítéskor vagy sem...Korábban írtad, hogy hardvercsere után nem jön össze a dolog, milyen hardvert cseréltél amúgy? Mert ha pl alaplapot, akkor annak a RAID drivere vagy valami beállítása okozhatja például...Más ötletem nincs sajnos...
Fire.
-
canniball
nagyúr
Hogy tudok pendriveot NTFS-re formázni? Az XP csak FAT32-re hajlandó, a Partition Manager és a Partition Magic pedig nem ismerik...

-
rlazol
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
alapszinten 7 HDD + 1 Rack (hol üres, hol nem
) + 1 DVD van a gépben...
de most nyűglődés van....
a telepítést ma már minden zavaró egyéb HDD nélkül, egy darab SCSI RAID-0 tömbbel (2 db 18 Gb-s HDD közös csatornbán, 128 Kb-s blokkmérettel) és egy DVD meghajtóval próbáltam.Hosszú távon is ez lenne a rendszer helye, ahogy az elmúlt 2-3 évben volt...
A berakott boot.ini-t a legutolsó próbálkozásnál a Telepítő hozta létre.
-
válasz
rlazol
üzenetére
Hali!
Nem hardverhiba szerintem...
Szóval, akkor tisztázzuk, most hány HDD is van a gépben telepítés közben?
(Írtál egy PATA-sról korábban, az is bent van a gépben telepítés alatt?)Erről a SCSI lemezről kellene hogy bootoljon a gép a telepítést követően?
(A SCSI HDD-t akarod rendszerként használni?)A korábban berakott boot.ini-t a javítókonzolban hoztad létre?
Fire.
-
rlazol
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
akkor is rendben van, ha SCSI lemezről van szó?
mert ha igen, akkor marad a hardverhiba, ha jól gondolom. Jól gondolom? -
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
A következő probléma merült fel a laptopommal, leállt a prefetch.
Nem tudom mitől, azt tudom hogy az utolsó NTOSBOOT-B00DFAAD.pf 2009.07.20 -i dátummal jött létre. Megnéztem akkor semmit nem telepítettem, és töröltem le. Próbáltam a regisztry -ben is rendet tenni, ott minden rendben van. Az enableprefetchert is visszaraktam alapállapotba, úgy sem jó. (2-re szoktam állítani, hogy csak a bootoláskor töltsön elő.)
Találtam egy márciusi mentést a memory management ágról, visszaállítottam, de így sem lett jó.Esetleg valakinek lenne ötlete?
-
rlazol
veterán
áh, nem bírom otthagyni

így néz ki a kérdéses boot.ini:
[boot loader]
timeout=1
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /fastdetectez rendben van, nemde?

-
rlazol
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
akaido és Fire/SOUL/CD
nagyon köszönöm!
most 48 órája, h kínlódom a rendszerrel, nincs erőm ezt megnézni...
Azóta újrapartícionáltam, eltoltam a leendő rendszerpartíciót 1 Gbval, h az esetleges lemezhibát kikerülje a telepítő, de így is ua...
jelentkezem, h ennek mi lett az eredménye... -
rlazol
veterán
új fejlemény.
haver áthozott egy másik telepítőt, erről szépen felment és nincs hal.dll hiba. \o/
van helyette: ntoskrnl.exe hiba - hiányzik, v telepítse újra, szöveg ugyanaz... Erre ötlet? -
rlazol
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem nagyon értelek.
eddig is csak egy partíció volt rajta (2 db 18 gb-s lemezből egy RAID0 tömb).
Eddig is a telepítő hozta létre a partíciókat mivel a RAID vezérlő erre nem képes, az csak a tömböt a "lemezt" csinálja meg.
Mivel erre megy a rendszer és RAID0 (tehát CSÍK) tömb, nem tudom telepítés után változtatni.
elmagyaráznád pontosan, mire gondoltál? Hátha csak nem értem...most azon megy a móka, h a hal.dll ig el se jutok - 38% vagy 48%n meghal a telepítő. Egyszerűen nem hajlandó további fileokat bemáaolni, közli, h nem tudja felmásolni, de közben nem a CD-t nézi, hanem a HDDket pörgeti.
Ha nem tömbban van, hanem külön egy SCSI winyóra csinálom (bármelyikre), akkor végigmegy...Ötlet? -
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem a C64 és a 30GB HDD-WinXP közti időszak kimaradt az életemből.

-
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hja, arra gondoltam. 1GB-s vinyóm soha nem is volt. 
-
-
válasz
rlazol
üzenetére
Hali!
A telepítés idején nem lehet extended partíció a HDD-n, magyarul töröld a partíciókat és a telepítővel hozz létre egyet egybe(1 partíció-t tartalmazzon a hdd). A telepítés végeztével (amikor feláll teljesen az XP) természetesen a RAID tömbök utólag is módosíthatóak(mérete pl), konfigurálhatóak.
Remélem segít...
Fire.
UI: SSD vinyók esetén is ez a helyzet, telepítés folyamán ott sem lehet extended partíció, különben az általad említett "hiba" jelentkezik ("HAL.DLL - hibás vagy nincs telepítve")
-
rlazol
veterán
sziasztok,
segítséget kérek.
SCSI RAID-0 rendszerre akarnám telepíteni az XP-t. A konfigon korábban többször volt már XP, sose volt vele baj, de a napokban meg kellett bontanom a tömböt hardvercsere miatt.A használt telepítő lemezről ugyanezen konfig (ld adataim) PATA meghajtóira simán felmegy az XP.
Betöltöm a megfelelő SCSI drivert, formázom a meghajtót, megy minden ahogy kell. Fileok felmásolása után újraindítás, és azt írja ki, hogy
"HAL.DLL - hibás vagy nincs telepítve"
a file a helyén van. Megpróbáltam a telepítést másik SCSI tömbre, ill. sima SCSI winyóra, ugyanez az eredmény.Mi a frászkarika ez? mit csináljak vele?
köszi
-
Csabee.
nagyúr
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Vistáról ne Xp-ra downgradelj! Hanem upgradelj Win7-re jobban jársz hidd el!
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A hardver változatlan maradt, csak vista lett lecserélve xp-re és már nem tudok 3-5mb/s letöltési sebességet elérni. 2,7 a max amit képes produkálni
Kodek és lejátszó egyben KMPlayer minden visz, nagyon ajánlom! Szerintem a legjobb lejátszó prog.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kell bele VGA, úgy emlékszem ha nincs benne sipol.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Szerintem arra a patch-re gondolsz, ami feloldja az egyidejű TCP/IP kapcsolatok számát, mely alapból 10-re korlátozott, az ahhoz szükséges patch itt van: Event ID 4226 Patcher
DE ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a problémád...
Lehet, hogy a szűk keresztmetszet a hálókártya vagy a router, egyszerűen mondjuk nem támogat 10 Mbps-nál nagyobb sebességet, vagy mit tudom én.(#29032) 30z.Samu: "Megszokásból?
" Akkor szoktasd át magad.
Megkíméled magad legalább a codec pack telepítési kényszerétől is.
Felraksz egy normális lejátszót, és boldog vagy vele. -
qpakcovboy
őstag
Sziasztok.
Novembertől sikerült 50 megásra növeli a netet itthon, de sajnos xp-nél nem lett jobb a letöltésem. úgy tudom, hogy létezik erre valamiféle patch, de sajnos nem lelem sehol. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi
-
30z.Samu
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Mi a fenének használni kodekcsomagokat, amikor ma már rengeteg lejátszó elérhető, amibe HIBAMENTESEN integrálták a kodekeket?
"Megszokásból?

Fire: Köszi szépen!

-
Speeedfire
félisten
olyan kérdésem lenne h a win xp videó kártya nélkül is betölt-e?
"szerver" funkciókra használnám és nincs szüksége a vga-ra -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja csomo codec akad játékokkal azok saját codecjei miatt, illetve pár éve még elég sok ilyen gond volt, bár én inkább a beépitett codeces lejátszokat szeretem pont emiatt, acemega elég sok kakit tetta gépre ha jól emlékszem, de a többi se lehet jobb.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"mióta léteznek Codec-ek, azóta nincs velük gondom"
Codec pack-ok lehet, hogy jobb esetben nem okoznak gondot, de ha később teszel fel kodeket, vagy valami program tesz fel automatikusan, akkor kodekütközések léphetnek fel, de olyan eset is előfordulhat, hogy simán nem jössz rá, mitől nem működik valami, aminek alapesetben működnie kellene, és még véletlenül sem gyanakszol kodekcsomag-problémára (másnak tulajdonítod a hibát), elkezded a dolgokat leszedni, újratelepítgetni, aztán úgy döntesz, hogy inkább újratelepíted az egész rendszert a fenébe, mert gyorsabb, mint a hiba okára rájönni és orvosolni azt. Adott esetben rossz verziójú kodek is lehet egy csomagban, amit csak akkor tapasztalsz, amikor szükséged van rá, és még ezernyi okot tudnék elmondani, ami miatt nem ajánlatos a kodekcsomagok használata. Egyszerűen felesleges. Csak egy túlságosan is kényelmes megoldás annak, aki nem tud/hajlandó feltenni mondjuk 3 kodeket, amire szüksége van, vagy fingja nincs, mire van szüksége.
(nem csak az én véleményem, hogy ótvar fosok a kodekcsomagok
)
Persze ez a hsz. most nem elsősorban neked szólt, hanem a helyzetnek általában, csak az adta a löketet, hogy mondtad, hogy soha nem volt még problémád a kodekcsomagokkal. Hidd el, én sem csak a levegőbe beszélek, szívtam már meg kodekcsomaggal, azóta fogadtam meg, hogy többet soha.
-
-
mezis
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Próbáld ki inkább a kodekvarázslás helyett az ingyenes "VLC media player"-t. (Ha a kodektelepítésekbe fogsz, készülj fel egyúttal a Win újratelepítésére - partició törléssel
) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mi a fenének használni kodekcsomagokat, amikor ma már rengeteg lejátszó elérhető, amibe HIBAMENTESEN integrálták a kodekeket?
Az ilyen hibák mindig ezektől keletkeznek.
Sosem értem, miért nem lehet normális lejátszót használni.
Kodekcsomag helyett jó lejátszó kell, és legfeljebb FFDShow. Indokolt esetben még lehet feltenni kodeket, egyébként fölösleges, a kodekcsomagok teleszarják a gépedet mindenféle olyan kodekkel, amit az életben nem fogsz használni, ráadásul szemeteli a registry-t is.
Egy-két ajánlott lejátszó: Media Player Home Classic, VLC Player, GOM Player. És még valami: [link]
-
pukkancska
tag
Hali.
Nem tudjátok, hogy az office 2003-ba hogyan lehet a frissítéseket integrálni a telepítőbe?
A service-pack-ra találtam leírást, de a "sima" frissítésekre nem. -
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hali!
Ha mindenképp Winamp-al szeretnéd lejátszani a filmeket, akkor uninstalláld a Winampot, töröld a Winamp könyvtárat, majd telepítsd fel újra.
A winamp, amennyiben a Codec pack telepítése UTÁN van felpakolva, akkor képes azonosítani az aktuális xvid/divx stb filtert és bekonfigurálja az(oka)t, azonban az ACE(bár rég nem használom, úgy hogy ebben változhatott) régebben a hagyományos xvid/divx filtereket használta, míg a K-Lite az ffdshow filtert telepíti defaultként.Fire.
-
30z.Samu
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ace Mega Pack szokott lenni, eddig nem volt bibi vele. De most teszek egy próbát! Köszönöm!

-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hali!
Esetleg cserélj Codec pack-ot. (Nem írtad milyen formátumú filmekről van szó)
Ezzel nem szokott gond lenni: K-Lite Codec Pack 5.4.0 Full
(persze a mostanit távolítsd el előtte)Fire.
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Nem tudok filmet nézni a notimon, mert kifagy a program, amivel el szeretném indítani (Akár a Winampról, akár a Media Player-ről van szó) és nem tudom mitől van ez. Ha valaki tudna ötletet adni, azt megköszönném!

-
Steelmanus
addikt
válasz
szállitó
üzenetére
Valamikor volt, amikor kijott az XP, majd az SP1 utan is megmaradt de az SP2 ben mar javitottak, tehat mehet az 500 Gb-os vincsi vetel. W7-rol annyit, hogy ha kesobb veszel meg 2 Gb RAM-ot akkor mar ugyis kellesz, tehat gondolva a jovore. Igyekezz mert a DDR2 RAM-ok arai mennek fel rendesen en meg 3900 Ft-ert vettem 1 Gb Kingston-t az ma mar tobb mint 6000 Ft.
-
sfdrakex
nagyúr
-
szállitó
senior tag
kérdésem a következö WIN XP SP mekkor hdd lát hallotam olyat hogy csak 400gb os at (500as at vennék)
elvileg váltanék WIN 7 re de nincs se driver az alaplaphoz meg semmi info hogy melyiket vegyem a 32est vagy a 64 es ... -
Steelmanus
addikt
válasz
Marvinyo
üzenetére
Nezd meg az Eszkozkezeloben a IDE vezerloknel hogy nem valtott at PIO modba, erdetileg UDMA-n kellene lennie.

Az 1 Gb szabadhely pedig attol fugg hogy mekkora meretu a C:\.
Alapbol a particio 10% -nak kellene lennie a szabadteruletnek, de ezt az ellenorzest sokan kikapcsoljak ugyanis ha ennel kevesebb lenne figyelmeztetest kuld az op.rendszer.
Ha pedig nagyon keves a szabadterulet a MasterFatTable (MFT) nagyon toredezett lesz es emiatt nagyon letud lassulni a rendszer. -
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
Nekem két problémám lenne a winXPvel (SP3), mindkettő nemrég jelentkezett:
Van egy mappám amit nem enged megnyitni "a parancsikon rossz helyre mutat" hibaüzenettel. Tegnap még minden működött azóta nem lett telepítve semmi. Van erre valami megoldás? Nagyon fontos dokumentumok vannak abban a mappában

A másik, hogy borszasztóan lassan másol bárhonnan bárhová. 2 MB / sec a maximum amit ki tudok sajtolni belőle, de az átlag inkább 1 vagy az alatti. Ez mitől lehet? A rendszerpartíción 1 giga szabad hely van. Ez lehet a probléma oka?
Előre is köszi!
Marvinyo -
keszegduda
őstag
Sikerult megoldani a programmal!
Koszonjuk! -
-
VIC20
őstag
Esetleg addig is próbáld ki ezt: [link]
-
VIC20
őstag
válasz
Panthera
üzenetére
A biztonsági házirendben le lehet tiltani. Ehhez a Home-ban nincs megfelelő program (nem adnak hozzá), tehát registry írásokkal lehet operálni. Vagy berhelőprogramokkal. Illetve most találtam valahol egy lehetőséget, miszerint a Prof-hoz adott házirendkezelőt elérhetővé lehet tenni XP alá. Ha újra megtalálom, beteszem a linket is.
-
Windows Xp Home alatt hogyan lehet elérni hogy egy adott vezetéknélküli hálózatra ne lehessen csatlakozni? (egy user ne tudjon használni egy külső jelszóval nem védett és nem biztonságos hálózatot)
-
VIC20
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Próbáld ki az Unlocker nevű programot. Ingyenes, itt találod: [link]
Ha ez se tudja leszedni, akkor tényleg format.
-
Steelmanus
addikt
válasz
vilmoskorte1
üzenetére
Egyetertek Veled elvegre en is kivancsisagbol tettem fel, mert minden op.rendszert kiprobalok es nem is lebeszelni szerettelek volna hanem a tapasztalatomat irtam le. Ha teheted akkor inkabb telepitsd ujra az XP-t is az AHCI driverrel, mert engem is a kabelcseres modszer lepett meg. Sok szerencset az uj op.rendszerhez.
Itt a topicja. -
joe2005
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
A portable-t próbáld ki!
A másik advert tartalmaz a nod32 szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) + 1 DVD van a gépben...
"