- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Szevasztok,
olyan problémával szenvedek, hogy 3-féle böngésző alól sem tudom a t-online webmail-t megnyitni, "tanúsítvány nem ellenőrizhető" hiba miatt. Ezt kikerülendő beállítottam a fiókot Outlook-ra, de ma már az is ezzel a tanúsítványos hibával jön és nem frissíti a leveleket. Mit kéne tennem, hogy az xp felismerje a honlap tanúsítványát?
-
rtom
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #40133 üzenetére
A gép korábban működött, de nem én telepítettem, kb. egy hónapja összeveszett a IDE és a SATA hdd, akkor a SATA maradt és működött gond nélkül, egy hete jelentkezett a jelzett probléma.
A floppyra elég a vezérlőnek az .inf telepítőjèt felmásolni vagy van egyéb tennivaló is?
-
rtom
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #40125 üzenetére
Ezt részletezhetnéd, hogyan? Ha nem tudok róla ezzel a lappal bootolni, akkor hogyan lehet megnézni, hogy mi telepìtett?
-
rtom
senior tag
Hello
ismerős gépèvel bajlódom, a windows nem indul, mert a /windows/system32/config/system nem található vagy olvasható. Egy ECS KT-600A alaplap van benne, alaplapi raid vezérlővel, ami indításnàl felismeri a vinyót, de a BIOS-ban nem jelenik meg. Linux LiveCD írja-olvassa a hdd-t, de a winxp telepítő szintén nem látja. Ötlet valakinek, mi lehet a gond?
-
rtom
senior tag
Porcit cseréltem a gépben (sempron 140-re), ezért telepítettem egy friss XP-t, de a víruskergető és a driverek telepítése után nem indul el, csak a boot képernyő jön be, alul az állapotjelző sem indul el. Csökkentett mód működik, de a NortonAntivir nem jön le. Hol nézzek szét, mi lehet a hiba? Adataimnál desktop gépről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest