- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Aktív témák
-
nRu3
addikt
S.O.S.!!!
Az elöbb bekapcsoltam a gépet és megnézném a e-mailokat mik jöttek az Outlook Expreesel de a mikor bekapcsolom a nav2003 valami hibát észlelt és a beérkezett üzenetek mappában lévő üzenetek nem jelenek meg a többiben megvanak és atörölteken csak az van amiket én törölgetem ki a napokban.
Ha megnézem a C:\Documents and Settings\XXXX\Local Settings\Application Data\Identities\{ECCF9ECD-0247-4F8F-8770-BEC6FF226AA0}\Microsoft\Outlook Express-t ott megvan a elvileg a 400MB levelem de mégsem látom. probáltam exprtálni átmásolni.... de csak 1db levelet másol átt azt amit menet közben kaptam frisset.
Légyszives segitsetek nagyon fontos
ha van Outlook Exprees topic akkor a linket megköszöném .
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest