- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Jester.c
aktív tag
Nah, végülis meggyógyult a gép.
Memóriának semmi baja, alaplap (északi híd) nem volt felforrva. HDD Smart értékeiben az ECC recover értékek voltak nagyon magasak (7 hegyű szám decimálisan) de ahogy nézegettem bizonyos HDD típusoknál mindenkinek ilyen magas. Minden más érték normális keretek között volt.
Egyetlen dolog amire vissza tudnám vezetni :F az a Norton System Works 2004 feltelepítése. Mindkét esetben ez után következett a rendszer fejreállás.
A visszaállított WinXP is ment e nélkül, de azért nyomtam egy reinstallt.
u.i.: Hogy én hogy utálom azt az RPC-s vírus (nem jut eszembe hogy híjják), már megint előbb csináltam netet. mint tűzfalat raktam volna :( -
Jester.c
aktív tag
-
Jester.c
aktív tag
Tegnap éjjel kakilt be, visszaállítottam a rencert egy régebbi (asszem system.old névről) állásra, reinstall driverek minden egyéb, működött (kibírt vagy 100 újraindítást) ma reggel meg megin'. Nem volt időm memtesztelni, de mindenképp az lesz az első amit elkövetek.
2 változás volt a gépben, felkerült a norton system works 2004, illetve az északi híd ventillátorát átkötöttem 5v-ra mert zörgött.
De szerintem norton nem okozhattya a dolgot, bár tud azis érdekeseket művelni.
Ezér reménykedem hogy az É híddal történt vmi, mert a jelen körülmények között nekem az jobban feküdne :F -
Jester.c
aktív tag
Esetleg alaplap északi híd? Csak mer az melexik mint a marha élet, és már korábban is volt vele problémám (fagyott a masina, amíg rá nem henkültem egy ventit)
-
Jester.c
aktív tag
A problémám a köv: a fent említett file rendszeresen elszáll :(
Sajnos még nem sikerült átfogóan átnézni a gépet, mert közben melóznom is kell, de HDD, vírus kizárva. Memóriát még nem tteszteltem, de arra sem látok túl nagy esélyt, hogy az okozná, mert több mint fél éve vann benn 2x256MB samasung ram. A gép igazából nincs tuningolva (2000+, vmi ratyi ecs alaplap).
A kérdés ami igazából izgat, hogy ennek a fájlnak mi a szerepe, illetve, ha valakinek van 5lete, h mi lehet ez, szívesen fogadom.
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest