- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Male
nagyúr
A Blaster-re gondolsz? Pl ha felraknád a javításokat az XP-re, akkor nem kapnád el (persze tűzfal azért kell).
Norton másnak is cseszte már el a win-t (mondjuk az a Norton Internet Security vagy mi volt -> install után többet nem indult az XP), valahogy amióta DOS van, nem igazán jók a programjaik (legalábbis szerintem). -
Re-Tech
aktív tag
Ne zárd ki az a winyo hibát. Nekem a 120as Samsungom csinálja rendszeresen ugyanezt a hibát kb. 2 hetente. Meguntam, bebaxtam a sarokba és csodák csodája, a 3 éves 20 Gbos Maxtorral semmi baja már 3 hónapja. Én is tuningolok mondjuk (2500+@3200+ de alapfeszen megy) és nekem is 2x256 Samsungom van. Remélem nem azt fogod mondani, h neked is NF7-ed van :)
Samsungal meg nemtom imt csináljak, azt mondták, h vigyem be hozzájuk az egész gépet, de az min. 3 hét ahogy ismerem a bandát, annyit meg nem bírok ki:O -
Male
nagyúr
A hiba forrását mintha már megtaláltátok volna nem? Nagyon valószínű hogy a memória az. Futtass egy Prime95-öt, akkor kiderül(het), nekem kb 7 óra után hibázott, amikor hasonló gondom volt (Samsung 333-as memória ami 400-ra volt húzva, és egy év után kezdett hibázni -> végülis elég jól bírta, 333-on meg még most is megy, csak 400-on hibázik).
Persze akár a vinyó is lehet -> ha ilyenkor kattog, akkor a vinyó döglik. -
Male
nagyúr
Megpróbálhatod, hogy a WinXP CD-jéről indítod a gépet, ott a Recovery Console-ban kimented valahová a filet, majd amikor bedöglik, akkor ugyaninnen visszamásolod (felülírod a hibásat vele). Ha nem sok mindent telepítettél azóta, akkor nagy eséllyel menni fog.
(ha nem NTFS-re raktad a win-t, akkor bootfloppyról is csinálhatod, nem kell a Recovery Console)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest