Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
-
törölt tag
A Facebook alkalmazás megörvendeztetett a fiókképem Facebookos 88'-ból való lecserélésével Windows 8.1 rendszeremen.
Szóval a háttérben szépen frissül valamikor a FB app (ritkán indítom el), aztán a szokásos engedélyezem e, hogy a háttérben fusson az alkalmazás és értesítéseket jelenítsen meg, feldobott egy olyan kérdést is a Windows, hogy engedélyezem e, hogy macerálja a fiókképemet. Erre nemet kellett volna nyomnom, de reflexből ment az igen. Na most ezt orvosoltam, hogy a képen látható módon kikapcsoltam a Profile Sync-et, de hirtelen nem találom magában a Windows 8.1-ben, hogy hol van az a rész ahol egyébként is letilthatom a dolgot. A gépházban kerestem, illetve a CharmBar-t is átvizsgáltam már

-
NGA
addikt
Vicces:
[link] -
törölt tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
A régiókorlátosokat nem jeleníti meg alapból, és ez nem egyenlő azzal, hogy a magyartól eltérő nyelvűeket nem... amennyiben az nincs lekorlátozva (például a Facebook alkalmazás is angol nyelvű). Mivel nincs IP tartomány szűrés, így elég a Windows beállításai között átállítani, meg vissza.
-
Pikkolo^^
addikt
Ha egy programot megvettem WP-n akkor gondolom azt újra meg kell vennem RT-s tablet alatt vagy sem?
Erre valaki?
-
cattus
addikt
US régióval szedhető (Gépházban pár kattintás oda-vissza állítani).
-
Flyme
senior tag
GoodSpeed, VoidXs:
Köszi
Igen, Word akart lenni 
-
törölt tag
-
Flyme
senior tag
Nem pont Windows Store-hoz kapcsolódik, de hátha létezik ilyen program:
Olyan programot keresek, ami amit hall, azt leírja mondjuk Worldbe. Például ha elindítok egy filmet, akkor elkezdi a szöveget gépelni a szövegszerkesztőbe. Nem tudom, van-e esetleg ilyen program, köszi előre is. -
Pikkolo^^
addikt
Ha egy programot megvettem WP-n akkor gondolom azt újra meg kell vennem RT-s tablet alatt vagy sem?
-
törölt tag
-
cattus
addikt
A MixRadio free része tényleg Ennyire fapados a mobilverzióhoz képest? Nem hiszem el, hogy csak 30 s-es demókat lehet hallgatni...

-
negyven2
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
-
_ak_
addikt
Ti esetleg próbáltátok a Vibert 2 PC-n aktiválni egyszerre? Ugye jól látom, h csak egye wines gépen mehet ugyan az a felhasználó?
Mondjuk vicces, h mindettől függetlenül, simán megkapom az üzeneteket mindkét gépre, csak belépéskor, telefonszámot kér.

-
SütiGTi
senior tag
Olyan programot nem tudtok véletlenül ami minden csevegő programot támogat? Leginkább google chat-et használom, de néha facebook is meg kis skype is van...és a gyári facebook program olyan frankón működik itt snap-ben, de együtt jó lenne ha menne minden...
-
cattus
addikt
Egy ideje nem akar értesíteni a Facebook app. Másnál működik rendesen?
-
Hammy
tag
Ingyenes: Asphalt 8: Airborne

-
_ak_
addikt
Most csak én vagyok vaksi vagy tényleg nem tudhatom, hogy a storeból kiválasztott program vagy játék mennyi helyet foglal a gépen?
-
mukibuci
nagyúr
válasz
decibeldrag
üzenetére
-
decibeldrag
tag
Sziasztok!
Egy 'kis' segítséget szeretnék kérni, lehet nem is jó helyre írok! ;-D
A probléma a következő:
Win7 alatt tökéletesen tudtam megosztani a gépen lévő képeket-, videókat a tv-mmel, de win8.1-nél már nem tudom a tv-n keresztül böngészni! ;-(
A média lejátszóm változatlanul megmaradt a hálózaton, csak a tv-m tűnt el!
Van A Valkinek ötlete?!
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
pzstm
titán
válasz
k.daniel91
üzenetére
ha letöltötted, akkor utána frissítés már fog jönni rá szerintem...bár tapasztalatom nincs, minden eszközöm USA régiós

-
pzstm
titán
válasz
k.daniel91
üzenetére
régiót letöltés erejéig átváltod USA-ra, majd visszarakhatod magyarra

-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérni, hátha valaki használ hasonló alkalmazást.
Keresek egy olyan költségvetés manager app-ot, mely van Windows Phone-ra, illetve Windows 8.1-re is, az se baj, ha fizetős. Előnyt jelentene, ha Skydrive-on keresztül szinkronizálódna.
Keresgéltem már annyit, de egyenlőre csak a Mint.com-ot találtam,ami mindkét platformra elérhető, de hát az kis hazánkba nem elérhető
Köszönöm!
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a programot használja valaki: HealthVault ??
Én most ezt használom: http://www.gps-sport.net/ (andoidra fel van telepítve)
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A postát be lehet lőni,hogy egyszerre mondjuk 2-3 fiókot is figyeljen.A másik nem gmail-es...
Köszi!
-
TRob1
veterán
Minden Modern appnak külön beállítása van. Ahogy írtam is a kép felett:
Jobb alsó sarokba az egérrel (vagy felső is ha azt nem kapcsoltad ki a winben), Beállítások (fogaskerék), ott lesz fenn hogy Fiókok. És itt találod.szerk: Ok, látom már megvan. Igen, a Charm Bar minden appra külön módosul.
Ahogy külön az Asztalra és külön a Modern felületre is. -
aero.
veterán
Sziasztok
Belőttem a postát a gmail fiókomhoz, alapból nem jelzett fent oldalt, ha jött e-mail. A mappáknál nincs beérkező mappa, becsillagoztam így hát a [Gmail]-t, meg az Összes levelet, de így sem. Ötlet, tanács?
-
_ak_
addikt
Köszönöm a válaszokat a tab régió jó volt, de miután a térképeknél is átállítottam egyébről, utána ment a keresés.
Kicsit OFF, amikor jelszót vagy vagy pin kódot írok be, mi az a "stop gomb" bal oldalon alul?
-
xxSanchez
őstag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Vezérlőpultban keress rá az uac szóra és kattints a Felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása gombra, utána pedig a csúszkát állítsd feljebb.
-
_ak_
addikt
Újratelepítettem a Térképek appot, meg is kérdezte, h használhatja-e a helymeghatározást, belőtte MO.-t, majd kiírta, h más régióban tartózkodom, szeretném-e most beállítani?
Jelenleg egyéb régió van beállítva és továbbra sem keres rá semmire.

-
xxSanchez
őstag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Az UAC nincs kikapcsolva?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok kéne egy kis segítség, nem tudok a windows store ból letőlteni, mert megáll a várakozás lépésnél. És nem akar tovább menni,pl a Mega Amőbánál.ötletek ?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Most ismerkedem egy W8.1-es tabbal és bár rengeteg kérdés merül még fel, de a jelenlegire semmit választ nem találtam.
A térképek alkalmazás számunkra teljesen haszontalan? Ugyanis a keresővel semmit sem találok. Én tontok el vmit vagy Nekünk ez még csak dísz? -
gergobaby
aktív tag
Használ valaki WP8 vagy WP7 alatt Vibert? Nagyon sok rosszat hallottam róla. Tényleg nem érdemes WP alatt foglalkozni vele?
Üdv. Hajós
-
Hammy
tag
-
NGA
addikt
-
Воланд
titán
-
cattus
addikt
Valahogy megoldható, hogy a 8.1-es Posta app is jelezzen a jobb felső sarokban, ha e-mail jött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Projektor topic
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán nagy nehezen kiadta, hogy kihelyezhetem a kezdőképernyőre 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)