- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
#88171395 #1275 üzenetére
Természetesen van rá tűzfal szabály. Sőt, a másik 4 termék gond nélkül aktiválódott egyedül az Office19 nem.
Letöltöttem ismét az Office19 csomagfájlt, töröltem az eddigi termékekből, majd felvettem újra, és szépen licenszed lett.
Nem tudni miért esett ki, de a lényeg, hogy most jó.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
KMS szerverrel van valakinek tapasztalata?
5 termék CSVLK kulcsát szolgáltatja a szerver, ezek közül a Office 19 egyik napról a másikra unlicenced lett. Az online aktiválás némi várakozás után időtúllépéses hibát dob. Feltehetően nem lát kifelé. Ebben az esetben a "sima" MS activation szerverrel kommunikálna a KMS szolgáltatás? Esetleg a telefonos aktiválás megoldás lehet?szerk: tudom, hogy elavult az S2012, de ezt örököltem meg az intézményben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest