- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros #88 üzenetére
én w8-on szívtam a VPN-el.a munkahelyhez akartam csatlakozni,de nem ment,pedig w7-en nagyon eccerű volt.végül EZ segített megoldani a gondomat.nem tudom neked is hasonló-e a problémád.hátha...
amúgy tény,hogy én sem 50-es BD-ket akarok tábláról nézni,de a netem az egy kicsit barátságosabb a tiédnél 20/10-es.eddig a zyxel-el sikeresen megoldottam a streamet egy app segítségével.a kisebb méretű videókat simán vitte,minden gond nélkül.ez jó lenne,ha legalább ilyen lenne ws2012 esetén is.
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros #84 üzenetére
no ezeket jó hallani.pláne a a jóféle írás/olvasás értékeket.nekem jelenleg a max 40MB,de jórészt ingadozik.
ágyúval verébre,az biztos,de jogtiszta és naggggyon jutányos áron!
tulképp a nas-funkciókat helyettesítené.asszem ezen simán lehet streamelni akár távolról is(?) azonban jó lenne,ha androidon is tudná a streamet távolról.webes felületen kéne még hogy eltudjam érni.vagy ezt kizárólag csak távoli asztallal lehet?
-
betyarr
veterán
válasz
ielektros #82 üzenetére
nekem jelenleg lenne lehetőségem a sima winserver 2012-t használnom,csak még nem tudom neki kezdjek-e?a tervem,hogy a jelenlegi zyxel nsa 310-et cserélném egy hp microserverre,amire egy WS 2012 menne.dehát amilyen egyszerű egy NAS,a HP MS WS 2012-vel már nagyobb falat volna.
-
betyarr
veterán
üdv!
egy laikus számára mennyire egyszerű vagy bonyolult bekonfigolni otthoni haszználatra,illetve azt jól tudom,hogy az IIS kell ahhoz hogy webes felületről elérjem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest