- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Belefutottam egy olyan problémába amire már egy ideje nem találom a megoldást sajnos, hátha találkoztatok már ezzel a problémával ti is Server 2012nél.
Elkezdtek a Userek panaszkodni, hogy lassan tudnak dolgozni (serveres könyvelés illetve ÁNYK meg minden van de ez mind1 is most) ránéztem a feladatkezelőben és 99-100% használt RAM volt viszont ott nem írt semmit ami okot adna a RAM használatra (erőforrás-figyelőben valamint Teljesítmény-figyelőben szintén semmi).
Ránéztem "RamMap" progival és és a "Mapped File" ugrott fel 5GB főlé (8G van a serverben), a process explorer is csak annyit ír, hogy a "Physical Memory" résznél a "Cache WS" ami nagyon megnőtt, de nem tudok rájönni hogy mi lehet ez.Majd egyszercsak eltűnik minden előjel nélkül és Kb 2-3 hetente jön elő, néztem a kliensgépeket is hogy közben mi fut rajtuk közben (probáltam resizni illetve teljesen ki is lőni őket) de semmi kirívó nincs amit eddig ne használtak volna.
Találkoztatok már ilyennel esetleg?
Előre is köszönöm.
-
adidas4death
aktív tag
-
adidas4death
aktív tag
válasz
kraftxld #437 üzenetére
LOL, most beszéltem az ott dolgozókkal és most nem jött elő ez a probléma... Na amint legközelebb előjön kipróbálom ezt a powershell történetet.
Ez egyébként gyakori probléma server 2012-nél?
Vagy, hogy miért jöhet ez elő? Csakmert van pár másik Server 2012-es ügyfelünk és náluk még sosem jelentkezett ez a gond. -
adidas4death
aktív tag
-
adidas4death
aktív tag
Közben ezt a videót találtam. De itt az emberünk ezt egy serveren csinálja. Megoldás lehet ez ha a kliens gépeken csinálom meg?
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hátha már ti is belefutottatok ebbe a hibába:
" trust relationship between this workstation and primary domain failed." - "tartomány és a kiszolgáló között nem jött létre megbízhatósági kapcsolat stbstb..." Ezt tök random dobálja fel az összes kliens gépen amikor be próbálnak jelentkezni a tartományi felhasználóikkal.Olvasgattam külföldi fórumokon ahol azt irják, hogy gép tartományból ki-majd vissza, de van esetleg erre megoldás anélkül hogy ki-be léptetnénk a gépeket? Találkoztatok már ilyennel?
Előre is köszi annak aki tud segiteni/támpontot adni.
Üdv.: adidas4death
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest