- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
válasz
pappkarcsi #1248 üzenetére
hi,
A makro beállítást érintő group policy-k eléggé limitáltak, ilyen témákban keresgélj: [link]Csak egy kis generális kérdés: mi alapján döntöd el, hogy egy makró veszélyes?
Pláne ha encryptálva és obfuszkálva van és az AMSI interface-en keresztüli vizsgálat is bypassolva van?
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Szerintetek az mitől lehet hogy van egy primary dc és most mellé tettem egy read-only dc-t is, a domain joined gépeken pedig kerberos audit failed (4625) kezdett megjelenni.
sid duplikáció nincs, gpupdate, kerberos token törlés, restart, domain-ból ki és visszatevés megvolt, de még mindig fentáll a hiba.
Wireshark alapján azt látom hogy a pc küld egy “as req” kérést a dc-nek, utána a dc egyből válaszol ilyennel:
KDC_ERR_C_PRINCIPAL_UNKNOWN
olyan mintha korrupt lenne a kerberos adatbázis. Találkozott valaki bármi hasonlóval? -
Immy
őstag
válasz
kraftxld #762 üzenetére
Szia,
Létezik olyan beállítás, amivel csak egy "restricted" command-line engedélyezett a mezei felhasználó számára? (ipconfig, gpupdate stb parancsok futtatására?) Egyenlőre csak a teljes letiltást találom:
User Cfg - Admin Templates - System - Prevent access to the command promptMilyen hátulütője van, ha kikapcsoljuk a powershell-t enterpise környezetben? Ki lehet egyáltalán kapcsolni teljesen endpoint-okon? GPO-ban csak script execution beállítást találtam meg.
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Tudtok bármilyen egyszerű módszert arra, hogyan tudom kiszedni/kimásolni egy külső fájlba a group policy beállításoknál a lehetséges felsorolásokat beállítással, leírással és értékkel együtt?
Páldául a fenti képen a "Security" mappából kiszedi az almappábban lévő beállításokat is és a hozzájuk tarozó leírást is.Üdv:
Immy -
Immy
őstag
Sziasztok!
Windows 2012 R2 Essentials rövid áttekintő magyar leírást találok valahol kkv-k számára?
Üdv:
Imi -
Immy
őstag
Foundation és essentials verziókat elvetettem...
Server 2012R2 Standard mennyire komálja, ha ESXi-re teszem fel Hyper-V helyett?
Azért kérdem, mert esxi-re feltennék még, nagiost, valami syslog szervert, freeradiust, meg még 2 darab kevésbé erőforrás igényes virtuális gépet. (Xeon E3-1230v2, 16GB ram, 2*2TB 7200RPM WD) -
Immy
őstag
Sziasztok,
Van bármilyen lehetőség arra, hogy a Windows server Foundation vagy Essentials verziónál megnöveljem valahogy a 15/25 maximális felhasználószámot? 50fős cégnek.
-
Immy
őstag
válasz
kraftxld #313 üzenetére
Itt egy példa:
BUILTIN\Administrators Allow FullControl
BUILTIN\Administrators Allow 268435456
NT AUTHORITY\SYSTEM Allow FullControl
NT AUTHORITY\SYSTEM Allow 268435456Ebben az esetben az alap Administrators group-ot és a SYSTEM user-t letörölték majd újra létrehozták őket? (ennek mi értelme?)
Sok helyen találkoztam már ilyennel. -
Immy
őstag
Ezek a számok mit jelentenek, amikor a jogosultságokat nézem?
-1610612736
-536805376
268435456 -
Immy
őstag
Igaz, hogy S2012 domainba nem lehet becsatolni Windows XP oprendszerű gépet? Vagy valamit nagyon elolvastam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest