- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
csabyka666 #1683 üzenetére
Persze jobban kihasználja a gépet, ha szervernek kell
Remélem érthetően fogalmazok, mert kicsit késő van már
Szóval általában véve ez olyan, mintha valaki egy Opel-al kimenne a Hungaroringre a Lotus mellé pl és nyomná neki mint állat, meg erőltetné, de nem megy... Hiszen a Lotus arra a pályára való, arra készítik fel, nem utcára. Opel pedig utcára való, nem pályára
Szal szerintem ne fecséreld az időd, Sis Mirage miatt jó lesz az XP, hidd el én csak segíteni akarok és megspórolni az időpazarlást
Még talán valami régebbi Linux-al próbálkozhatnál, hátha az jobban futna a gépen, mint Windows, bár nem vagyok linux-os, csak felhasználói szinten
Update: Szívesen!
-
_NCT
addikt
válasz
csabyka666 #1681 üzenetére
A szerver általában célfeladatokat lát el és ezért otthoni felhasználásra nem ajánlott, hacsak nincs több gép és nem akarod őket központilag menedzselni. A szerver nem otthoni felhasználásra való. Tegyél fel egy Lite W7 verzát, ha fogja a géped, de szerintem maradj XP-nél.
Sajnos a notid nem egy erőgép, az, hogy az aero fogja a géped, egy dolog, gondolom nincs benne valami izmos VGA. Ha jól emlékszem ezt a noti típust még egy olcsóbb radeon chip-el szerelték, 128MB vagy 256 MB RAM-al, ami azért ha telehányod a rendszered minden jóval, elég kevéske napjainkban.
Bár ugye szervernek elvileg 0/24-ben mennie kellene, ez egy notin nem egészséges, szóval ha otthonra kell szerver, akkor tákolj össze, vagy vegyél aprón használtan egy szervert, de ha nincs ilyen célod maradj XP-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest