- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavboy
tag
Help! misztikus probléma...
Adott 2 db login script. Az 1. annyit csinál, hogy letörli az összes mapp-elt meghajtót és felmeppel 2 meghajtót. A 2. pedig felmeppel 2 meghajtót. A gyakorlatban az történik, hogy a windowsba való belépés után eltűnik az hálózati összes meghajtó, majd feljön előbb az első két meghajtó, majd a második kettő, és ez után kb. 5 másodperccel eltűnik a 2. két meghajtó. Mindez nem mindenkinél, van akinél megmarad. És van hogy pár újraindtás után ismét jól működik pár napig, de ez nagyon ritka. Win2003 szerver és WinXP SP2 kliensek vannak. Nincs semmi különbség a gépek között látszólag.Eseménynaplóban nincs bejegyzés, se a szerveren se a kliensen. Ez az egész régebben működik, csak pár hete nem megy. Valami ötlet???? Tudom, elég misztikusan hangzik, de jobban nem tudom körülírni a problémát... Szerintem kliensoldali probléma lehet... -
kavboy
tag
Na úgy néz ki, hogy ezúttal megfejtem magamnak...
Arra jöttem rá ugyanis, hogy valószínűleg a szerveren, ahonnan le akarom tölteni a fájlokat, nincs beállítva, hogy legyen jogom a letöltéshez. Találtam ugyanis az Eseménynaplóban bejegyzéseket, méghozzá olyanokat, amik tetű módon nem látszódtak a Remote Desktopon keresztül, csak direktben a szerveren nézve...
És olyanokat ír, hogy ''access denied'' a forrásfájlokra. Tehát dögöljön meg
-
kavboy
tag
Nah, ismét iott vagyok és ezúttal egy WSUS-al kapcsolatos kérdésem van. Fel lett telepítve a WSUS egy egy sima member szerverre, win 2003-ra persze, meg van adva egy másik WSUS szerver neki, hogy onnan szinkronizáljon. Na mármost cseszik letölteni bármit is... Elindul a szinkronizálás, kb. 45-60 perc alatt eljut idáig:
Szinkronizálás állapota
Utolsó szinkronizálás: 2006. 03. 10. 3:02
Legutóbbi szinkronizálás eredménye: Sikeres
Következő szinkronizálás: 2006. 03. 11. 3:00
Jelenlegi állapot: Üresjárat
SzinkronizálásSzinkronizálás leállítása
Letöltések állapota
Fájlokkal bővítendő frissítések: 551
Letöltés: 0,00 MB/15 080,05 MB
Tehát felismeri, hogy mit és mennyit kellene letöltenie, létrehozza a vinyón a könyvtárakat, de nem tölt le az égvilágon semmit. Az eseménynaplóban semmi nincs. És már vagy 3x újra lett telepítve. Szerintetek a szerverrel van valami gond, vagy ez valami hálózati probléma lesz? -
-
kavboy
tag
köszi a segítséget mindkettőtöknek! Majd még tutira jövök kérdésekkel...
-
kavboy
tag
Hali Mindenki!
Tudom, kicsit amatőr kérdés lesz, de azért megkérdezem.
Adott 2 db Win2003 server, mindkettő domain controller, tükrözve vannak egymással. A kérdés az, hogy nyugodtan újraindíthatom a 2. számút napközben és ezt a júzerek nem veszik észre, vagy várjak vele estig? Hiszen az 1. a primary DC gyakorlatilag, mégha elvileg nincs is ilyen különbségtétel, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest