- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
válasz
Hedgehanter #5101 üzenetére
admint próbáljak. persze nem az "admin" a default admin
miért ne lehetne tartományokat kitiltani?
xxx.yyy.zzz.0/16 pl. nem? aztán szevasz.
-
pschio
őstag
válasz
Hedgehanter #5084 üzenetére
dictionary típusú támadással próbálják bevenni az smtp és pop3 szerveremet. és kicsit unom, hogy napi 8000 bejegyzés kerül a security logba.
-
pschio
őstag
hi all!
állandóan törni próbálják a szerveremet török meg maláj ipkről. hogyan tudnám megcsinálni hogy ezeknek az országoknak az ipjerol megcsak pingelni se lehessen a gepemet? valahol meg lehet adni ilyen ip tartomanyokat?
-
pschio
őstag
hi all!
mar annyit kerestem de nem találtam megoldást. ip filtering. hogyan tudom meg csinálni hogyha egy adott ipjű gép csatlakozik az én gépem valamelyik portjára akkor ne válaszoljon neki de másnak igen. server 2k3. olyat találtam hogy tcp/ip filtering a hálózati beállításoknál. de csak olyat tud hogy permit all vagy permit valami. nekem meg olyan kéne hogy permit all és disable xxx.xxx.xxx.xxx on port yyyyy .
jó 3rd party is. valami nagyon egyszerű tool kell. komplett tűzfalat meg nem akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest