- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Ha van egy XP-n egy admin és egy korlátozott fiók, azt hogyan tudnám beállítani, hogy a korlátozott fiókon ne induljanak el/ne legyenek elérhetőek bizonyos programok? Pl. a külön feltelepített Gtalk az admin felhasználón automatikusan indul, de ez a korlátozott fiókon teljesen fölösleges. (Sajnos telepítésnél nem lehetett kiválasztani, hogy melyik user számára telepítem.)
Előre is köszi a választ!
(tudom, hogy ez a WS topic, de a jogosultságkezelés miatt lehet, hogy relevánsabb itt megkérdeznem.)
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok! új sever2003 user vagyok, és gondom akadt az itthoni fájlmegosztással. van ugye a szerver, amin meg szeretnék osztani egy merevlemezt a házban lévő gépekkel. a munkacsoportot beállítottam. megosztottam a vinyót, beállítottam, hogy írási/olvasási joga legyen mindenkinek, de másik gépről nem tudom elérni. kér egy user-t és egy passt, amit be is írtam (csak az usert, mivel jelszó nincs), de így sem jó. xp/win7 alatt gond nélkül ment 2 kattal. mi lehet a gond?
köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- PR-Telecom
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest