Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Star Wars témájú fülhallgatókkal ünnepel az Audio-Technica
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
karway #93642 üzenetére
A július 14 valóban péntek és bár az egyik legszkeptikusabb én lettem itt ezzel az inkarnátusi "butává tett" végtermékkel. de lehetséges lenne, hogy az az időpont "valamire" utal(na)?
Vagy csak egy szép és sokadik render kép és mehet a "nem lett belőle semmi" már hatalmassá duzzadt kukába a többi közé...
Akármi is lesz, vagy nem lesz, ez a cég többé senkit nem nézhet hülyének. Bizonyítaniuk kell, méghozzá rendesen.
De tegyük fel kijön egy ilyen, vagy valami hasonló SP, akkor nem akarom majd ismételni magam, hogy én megmondtam... a rendszer miért lett ilyen, amilyen és hova teszteltek/nek. Mert azt ugye senki nem hiszi el, hogy ennyi hozzá nem értő hülye ül ott. Viszont akkor a jelenlegi készülékek már az év végére mehetnek a fiókokba, semmi nem fog működni rajtuk, vagy csak tényleg telefonlásra használhatóak majd.
Na, majd kiderül, hogy a júl. 14-én lesz-e valami, vagy semmi jelentősége.---------------
(#93646) karway
Na ez jól sikerült...
19:40 körül álltam neki ennek a hsz-nek, de közben volt 3 telefonom, gyerekek meg minden, most tudtam elküldeni... szóval látom, hogy már te is nézted az időpontot.
-
Partyface007
őstag
válasz
karway #93642 üzenetére
ez is csak akkor lehet sikeres ha teljesértékű win 10-et futtat
a napokban olvastam hogy ez lehetséges ugyan arm procin mert a sima x86-os licence-k már lejártak tehát az szabadon használható feltéve hogy nem használnak SSE utasításkészletet mert azok viszont nem....
(viszont nagyon sok PC-re íródott program kihasználja az SSE-t :-) )
Az Intel meg féltve a pozícióját már előre figyelmeztetett mindenkit ...
mondjuk MS levédetett egy összehajtható koncepciót pár hónappal ezelőtt szóval akár lehet is belőle valami
de megint csak a találgatások / koncepciók...
már rég ki kellett volna adniuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest