Hirdetés
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Sipka81 #82831 üzenetére
Nekem névjegyek is tűntek el 8.1 és 10 alatt is, a csoportokból meg rendszeresen eltűntek az emberek. Azóta átköltöztem Gmail-re és nincs gondom. Google-éknél ezt is sikerült normálisan megcsinálni, csak tudnám hogy engedheti meg magának egy akkora cég mint a MS, hogy ennyire megbízhatatlanul működjenek a szolgáltatásai, természetesen nem ez az egyetlen aminél tapasztaltam anomáliákat rendszeresen. (a komment írása közben azért még a W10 is megfagyott, pedig viszonylag normálisan szokott működni
).
-
-
spider80
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest