- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Akkor én is mesélek egy jópofa sztorit. Mammut, Edigital, pár nappal ezelőtti esemény: gondoltam megnézem a Prestigio 8500-t és sehol nem láttam kiállítva (azóta már egy Media Marktban igen), hát majd náluk biztos lesz, mert a honlapjukon szerepel. Egy eladó odajött, hogy miben segíthetek, mondtam mi kéne, erre az volt a válasza, hogy bekapcsolva nem lehet megnézni. Továbbá nem is ajánlja, mert a WP-t a Nokiákra optimalizálták és ilyen stabilitást meg optimalizáltságot más gyártó nem tud produkálni a WP-vel, azok rosszak. Ha gondolom, mutat helyette egy 630-at és a zsebéből elővett egyet. Mondtam neki, hogy köszönöm, ismerem a modellt, illetve annyiban hagytam, nem vitatkoztam vele a telefonokról. Köszöntem szépen a "segítségét" és megnyugtattam, hogy mindenképpen Nokiát fogok venni (és csak is tőlük). Szóval máshol is működik ez, nem csak a T-nél...
-
Steelers
senior tag
A vicc az egészben hogy úgy ment oda,hogy neki az 530 kell. És mégis neki állt kampányolni a csaj ellen?Na ez a vérlázító! Ha úgy megy oda valaki hogy fogalma sincs mit akar venni,akkor megértem hogy azt akarja rásózni amihez érdeke fűződik...de így!? Menjenek ezek az anyjukba,és még csoda hogy népszerűtlen a wp...
-
junior11
veterán
Ma volt egy kis időm , szétnéztem egy boltban, telefonok között is nézelődtem, gombos Nokiák voltak, WP-s egyetlen egy 930, az is csak egy makett . Kérdeztem a csajt, hogy mikor kapnak belőle, azt mondta csak ha tényleg kell akkor rendelnek, mert amúgy senki se keresi, nem is ajánlja, csak az androidot .
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest