- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz Plazmacucci #56910 üzenetére
én szerettem, L800 még mindig egy kicsit a kedvencem
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz MasterMark #56908 üzenetére
7.8-at igazából én már senkinek sem ajánlanám 2015 küszöbén, gyorsan elhanyagolták még a gyári appokat is.
-
kcsa
veterán
válasz Plazmacucci #56778 üzenetére
Ahogy a többiek mondták: ennyi hiba jóformán összesen nem volt nálam se
-
kcsa
veterán
830 ára szerintem elég beteg. 100k fölött egy Snap400-as, 1 giga rammal? Értem én hogy jó kamera, nade ne vicceljünk már
-
kcsa
veterán
Volt 520-am, éd'sanyámnak vettem múlt héten 630-at, mert dual sim kellett neki. A kijelző nem kicsit, hanem sokkal jobb Nekem speciel bejön az anyaga, a fogása is. Használat közben a rettegett káva sem feltűnő, abszolút jó vétel mostanság a 630
-
kcsa
veterán
Ezen a témán már vitatkoztam pár emberrel. Hja, egy darabnál egy cent, egymillió darabnál kemény 10ezer dollár.
De a legjobb az egészben, hogy senki nem vesz egyben egymillió darabot, tehát ha cserébe arcátlan módon akár egy dollárral emelnék az árat, még senkinek sem fájna.
(az árak kitaláltak ofkoz, de ekkora tételnél nem járhatok távol a valóságtól, de legyen akkor 10 cent)
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz csipszikutya #43200 üzenetére
adatkapcsolat engedélyezve? apn jól van beállítva?
-
kcsa
veterán
-
-
kcsa
veterán
válasz eszgabor #42249 üzenetére
Azért érezhetnéd, hogy ennyi hiba nem lehet az oprendszerrel, ha így működne mindenkinél, senki nem használná
Magam részéről megelőlegezek egy hibás készülék plecsnit.@cattus: nade sim kártyás - hálózatra nem jelentkezős - fixen lefagyós bug nincs tudtommal. Valami más lesz ott a gond.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
"Best smartphones"
-
-
kcsa
veterán
Futottam még eg ykört Cortanaval, ha megszakadok se válaszol semmi ezekhez hasonló kérdésre, csak keres. A szövegértéssel semmi gond...
szerk2. teljesen meg vagyok zavarodva
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz FireKeeper #38553 üzenetére
Egy szolid go to hell-re csak annyit reagalt hogy "opening local scout". Nem ertem frankon nekem miert nem vicces
-
kcsa
veterán
Ha megrokkanok se énekel se nem válaszol a vicces kérdésekre cortana...
-
kcsa
veterán
Néha azt hiszem hogy láthatatlan amit írok, de sebaj
-
kcsa
veterán
Cortanat masszíroztátok már? Nem tudok kicsikarni belőle olyan funny válaszokat, amikkel demózták. Bing-en szépen keres, ez tény. De ennyi?
-
kcsa
veterán
Böngészni amúgy tudtok? Egy kanyi oldal nem jön be IE-ben.
-
kcsa
veterán
megvan az első fagyás is
szerk.: kikapcsolni se tudom
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Amikor meglátom hogy ~100 új hozzászólás, mindig azt hiszem hogy megjelent a 8.1. De hogy már három napja ez megy...
-
kcsa
veterán
válasz T.Peter #37614 üzenetére
Ráadásul olyan alap dolog hiányzik MindigTV appból, hogy valahol megnézzem hogy a csatornákon MOST mi megy. Egyesével meg tudom nézni persze, de párhuzamosan nem. Mivel ezt a funkciót sem tudta ellátni, így leszedtem pár hónapja. Esetleg ha már tudná, szóljatok plz
-
kcsa
veterán
válasz dewil666 #37390 üzenetére
Erősen user error szaga van.
Első bekapcsolás után meg kell adnod 1) a meglévő fiókod adatait vagy 2) újat létrehozni. Ez az elsődleges fiókod, ehhez kapcsolódnak a vásárlásaid, illetve ezzel kell belépned a webes marketplace-re. Olyan nincs, hogy te nem adtál meg jelszót
Az meg hogy a kimaszkolt jelszó milyen hosszú, nem jelent semmit. 4 karakteres jelszót is lehet 16 darab csillaggá maszkolni.
-
kcsa
veterán
válasz csipszikutya #37383 üzenetére
Kizárt hogy összefüggés lenne szvsz. Inkább a HR oldotta meg, ürített minden cachet.
-
kcsa
veterán
válasz csipszikutya #37379 üzenetére
de pont ezt javasoltuk hogy rontsd el a jelszót is, és a zászlót is, hogy akkor is ugyanazt a kódot kapod-e
-
kcsa
veterán
válasz csipszikutya #37372 üzenetére
Én is használom, semmi ilyet nem tapasztaltam, úgyhogy erősen passz jellegű.
-
kcsa
veterán
válasz Oppenheimer #37339 üzenetére
teljesen egyetértek. Reálisan nézve csütörtök 11:59 a hét első felének vége. Na akkorra számítanék rá.
-
kcsa
veterán
válasz gyurkikrisz #37336 üzenetére
Yowza, you're going nuts 4 #WP8.1 dev preview. Everyone relax thru weekend, check in early next week. Enjoy Win8.1 update, write apps!
Zsír
-
kcsa
veterán
válasz Partyface007 #37048 üzenetére
Az gondolom megvan neked is, hogy "azt mondták hogy ez lefagyós, mert windows". Mondja androiddal a kezében. Sírnom kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!