- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
szőröscica #26204 üzenetére
én el is felejtettem, aztán egyszer csak lett... szerintem te is felejtsd el hátha ez a trükk
-
no1r
őstag
válasz
szőröscica #26005 üzenetére
nem
-
no1r
őstag
válasz
szőröscica #26000 üzenetére
xbox music nekem is a váltás után kb 4 nappal jelent meg.
-
no1r
őstag
válasz
Integrale #25780 üzenetére
töltőn van (nem minden este). erplén módot használok mióta okos a telefonom.
westcoastog: jah, ráadásul annyira megszoktam már, hogy egyik este is vígan nyomogatom még a telefont amikor írnak pc-re cseten hogy nem tudnak elérni, mi van. há'mondom pedig még nem alszom... ja, hogy észrevétlen már átkapcsoltam repülőbe...
-
no1r
őstag
válasz
westcoastog #25778 üzenetére
gyorsabb (főleg WP-n pillanatok alatt át/visszavált) és egyszerűbb mint az onoff...
-
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #25524 üzenetére
nekem is aggyá szervert
woland: két üveg a kedvencedből aminek a felét megiszom. aztán eldöntjük sakkban
-
no1r
őstag
arra a bugra van valami megoldás, hogy a messaging chat része nem csatlakozik se mobilhálón se wifin?
(az imádkozáson kívül gondoltam. kb két hete ilyen, amióta elszálltak a viber értesítéseim is) -
no1r
őstag
Beszartok lehet én is kaptam saját szervert,de ma kb 4napos késéssel megjelent a Bing zenefelismerő és Xbox Music store!
-
no1r
őstag
válasz
Jones12 #25372 üzenetére
szerintem a legegyszerűnn, hogy ha az a outlook fiók amit elsődlegesnek használtok, az legyen egy úgynevezett közös mailbox. akár egymásnak is üzengethettek rajta vagy ilyen családi postaláda. emellé meg vegyetek fel egy privát mailboxot külön, amit csak ti használtok. külön jelszó, külön cím stb. és akkor az alkalmazásokat tudjátok használni mindannyian külön telókon, valamint lesz privát levelezésetek is.
-
no1r
őstag
Srácok, most nem tudom mi a bajotok... Egy optimista és elégedett user!
btw még mindig nem jött meg a Bingre a zenekeresőm
HR!
-
no1r
őstag
válasz
trisztan94 #25180 üzenetére
Én is kitoltottem. btw a felsorolt hiányzó programok azt hiszem mind vannak már WP-re
-
no1r
őstag
ó, igen... már vártam a bűvös két betűt
azt egyelőre kihagyom. kellenek a mentéseim, hiába van backupom, droid után gondolom itt is kész rémálom lenne mindent visszapakolni... -
no1r
őstag
-
no1r
őstag
ah, nagyon szépen köszi mindegyikőtöknek!
zenefelismerés miatt meglesem én ezt a migrálást az xbox site-on... hajt a kíváncsiság vajon szükségem van-e a ShazamraEZ lenne az e?
-
no1r
őstag
-
no1r
őstag
tap to open bug? ez egy elismert probléma? (feltéve ha arra gondolsz, hogy nem nyitja meg az alkalmazásokat). azt hittem nálam egyedüli
(#25088) pushalias : elég csak a keresés nyelvét átállítanom hogy tudjak keresni zenére binggel meg QR-kódot olvashassak? vagy esetleg telefonrégiót / microsoft fiókot is kell módosítani?
hajam tépem ettől a sok régióbeállítástól, nem tudom melyik mi és mit csinál -
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #24944 üzenetére
+1
amúgy nekemse működik ma egész nap. de elég rapszódikus. alapból nehezen bírtam működésre -
no1r
őstag
Es én mernem latok beépített chatben senkit online?
Outlook összekötve a gmaillal, engedélyezve a gchat, webes feluleten latom is a spanokat.
Microsoft fiókot is beállítottam probaszeruen két cimbinel, de semmi -
-
no1r
őstag
ide is beírom, homályosítson már valaki okos fel engem plz...
van ugye többfajta régióbeállítás a telefonon: liveID, Piactér, telefonrégió (beállítások/nyelv+terület), Xbox Live ID...
ezek hogyan függnek össze egymással, illetve mit kell róluk tudni? gondolok itt pl arra, hogy Piactér régiót csak LiveID váltással lehet változtatni (ha jól tudom). Xbox régiót 3 havonta, LiveID-t soha. ha Xboxot változtatom, akkor lesz-e Xbox Music, illetve ha csak a telefonrégiót akkor sem látom gondolom a másik ország AppStore-ját stb...
utána olvastam a WP FAQ-n de eléggé érthetetlen még mindig. Vagy csak túl le van harcolva az agyam, vagy szimplán gyökér vagyok -
-
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #24086 üzenetére
nekem inkább az árával vannak gondjaim. RT alkalmazáskínálata elsőre nekem korrektnek tűnt, legalábbis arra amire átlag használathoz kell (használnám).
neked mi olyan dolog van amit egy RT-n végeznél és nincs meg store-ban?más, én inkább az Asus Transformer T100-ra hajtok
kíváncsi leszek rá nagyon mit tud
-
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #24001 üzenetére
tévedsz. én MINDENT gyűlölök
, főleg amit az emberi ostobaság jellemez és gerjeszt magas fokra. csak van amit kevésbé. -
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #23997 üzenetére
nevezd aminek akarod. ezek meg a hasonlók is biztos csak a maximális hozzáértésről és intelligenciáról tesznek tanúbizonyságot. annyira zseniális ez a szerkezet, hogy nem is értem Te meg én meg bárki más mit keresünk itt, és ebben tényleg semmi túlzás sincs.
-
no1r
őstag
válasz
KingKress79 #23662 üzenetére
elvileg semmi plusz nincs. a pénzzel csak támogatod a fejlesztőket
-
no1r
őstag
válasz
KingKress79 #23650 üzenetére
életed végéig ingyenes, de ezen kívül: Youtube HD - nekem ez jött be jobban
-
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #23623 üzenetére
iSmurfs!!!
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/227/1/0/ismurfs_by_adrianathehedgie-d5b8s4t.gif -
no1r
őstag
válasz
Set-Comment™ #23510 üzenetére
jó a tetkó
#23509) pushalias: akkor valaki átb.szott... woland?
-
no1r
őstag
válasz
pushalias #23477 üzenetére
Na varjatok, MS accot lehet változtatni? Akkor mit nem? Store, Xbox? Vagy ezek közül van amelyik ugyanaz?
mar tenyleg meg vagyok keveredve... Ugy tudom van olyan régió beállítás amit nem tudsz a mar létrehozott fiokodban változtatni...
btw a fentebb leírt beállítást változtatva rraktam fel a procamot... Semmi máshoz nem nyúltam -
no1r
őstag
modulárist a népnek!
-
no1r
őstag
válasz
Set-Comment™ #23269 üzenetére
kedvencem az volt, amikor egy idő után rájöttem, hogy az állandó státuszlekérdezés miatt (mennyi az akksi? mennyi a kijelző? mennyit merül? hova merül?) többet merül mintha rendesen használnám...
igazi megvilágosodás volt. kukáztam is azonnal az appot. -
no1r
őstag
szerintem doridon megszokta, mint annó amikor én voltam rábuzulva hogy az SXS-em mennyi kijelzőt bír egy töltéssel. és örültem mint maki amikor másfél óra helyett 2,5 netán 3 órát jelzett...
félreértés ne essék, nem beszólás volt csak észrevétel. mint ahogy az is, hogy ez kb olyan mint én és a facebook esete: amíg volt addig idegesített minden ami az üzenőfalon volt és láttam de nem tetszett. amióta nincs, azóta kb lesz@rom az egészet -> nyugodtabbak a napjaim
más... alaphelyzetbe állítás után az xbox tartalmak visszaállnak a játék újratelepítése esetén (gondolok itt arra, hogy felismeri ha eccsívmentet megcsináltam már pl)?
-
no1r
őstag
jó hétvége volt
(btw valaki megoszthatná hogyan tudok direktbe képet beszúrni skydrive-ról úgy hogy működjön)
-
no1r
őstag
válasz
dejaris #22382 üzenetére
+ (#22383) rgeorge:
áh, mindegy akkor túlélem repülőmóddal is. majd a családnak is túl kell valahogy
elég sok kontaktom van, és igazából vagyok annyira antiszoc, hogy mondjuk a 200 névből tényleg csak 3-4 számot engednék át arra az esetre ha alszom. az alvásom megzavarása csakis indokolt esetben elfogadottés ezt sajnos nem csak a részegesek képtelenek felfogni.
-
no1r
őstag
lehet valahogy call filtert vagy blokkot beállítani bizonyos kontaktokhoz? illetve inkább olyat, hogy mindent blokkolni és csak bizonyos kontaktokat engedélyezni.
-
no1r
őstag
válasz
#40993792 #22329 üzenetére
ja nem...
félre értettél. én azt nem értem, hogy miért van egy program két különböző helyen, illetve az egyik miért engedi kiválasztani a térképek helyét, a másik pedig miért nem.
ezek után pedig, ha lehetséges, a rendszerbeállításokban levő tárterület ellenőrzőt hogyan tudom eltávolítani, mert az így számomra haszontalan...(#22330) albiosz: hja, érdekes gondolkodásmód...
-
no1r
őstag
válasz
#40993792 #22324 üzenetére
jú nóó ándörszteeed...
van egy tárterület ellenőrző a beállításokon belül. itt a térképek résznél nincs módosítás tehát nem tudok helyet választani, míg ha leszedem ezt a nokiás storage checket, ez a programok közé települ kintre, és ebben pedig van lehetőség a térképek helyének kiválasztására.
kápís?
(plusz infó... baszik működni a skydrive nemtom feltölteni a képernyőképeket, hogy megmutathassam...) -
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #22275 üzenetére
LOL... igazi Jedi vagy.
(#22274) daniel909: SOHA nem jön sms... fél tőlem
-
no1r
őstag
srácok, az Amberrel jövő Smart Cam app 820-ra lehetőséget ad a manuális beállításokra (shutter, white balance etc) vagy azt csak a pro cam tudja?
-
no1r
őstag
azért én vigyáznék ezzel. mivel felette pár sorral ezt írják: "b) A jótállási és javítási határidőről:
- A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A garancia időtartalma EU garancia, Akciós ár esetén 1 év, HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1év szoftver), Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően."ebből következtetve pedig ha nincs ott hogy "gyártói" akkor lóf@sz.
-
no1r
őstag
Srácok, most hogy is van ez a frissítésekkel? Van egy Nokia Amber meg egy MS GDR2... Ezeket külön-külön kell felrakni és mindegyiket külön jelezni fogja a teló ha elérhető (sorrend gondolom mindegy) vagy pedig az Amber tartalmazza a GDR2-t is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest