- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
Nagyon köszönöm a segítsédet. Már töltöm le a frissítéseket, remélem, minden visszaáll a régi kerékvágásba. Megvan a gyorsnézeti beállítás is!
(Teljes mértékben meg voltam eddig elégedve a telefonnal, de most szolgáltatóváltás miatt kellett visszaállítást végezni. Valahol beette magát a regisztribe a régi beállítás, és nem lehetett felülírni.)[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
Sziasztok!
Ma gyári visszaállítást kellett csinálnoma 820-as hálózatfüggetlen telefonomon. Az internet kapcsolat rendbejött, de nem frissíti az Amberre. Nincs pl. Glance sem.
Tudnátok segíteni, hogy miért nem frissíti? Pedig nyomkodom manuálisan is a frissítést.
Köszi! -
egykori
őstag
válasz enginev3.0 #18624 üzenetére
Na, most bementem a settingsbe és bekapcsoltam minden notificationst. Remélem, nekem is fog hangot adni. A kijelző nálam is jelezte eddig is a felső sávban az üzenet érkezését. Köszi.
Amúgy, azt hiszem én is kipróbáltam az összest, és egyezik a véleményünk: eddig ez a legjobb. -
egykori
őstag
válasz enginev3.0 #18619 üzenetére
Hangjelzést is ad neked? Ha igen, hogy csináltad meg?
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
Sziasztok, néhány hete vettem egy 820-ast, és az hozott most ide, hogy a Fb értesítések másoknál működik-e, mert nálam sehogysem, viszont az email értesítések azonnal megjönnek.
Többféle Fb app letölthető, de ez akkor sem működik. Itt azt olvasom, hogy némelyikőtöknél semmi probléma ezel, leírnátok, hogy milyen feltételei lehetnek? Gondolok itt pl. kell-e helymeghatározás (GPS) működése, vagy a Fb-ba belépve kell lenni? stb.
A családdal ezen ment a gyors kapcsolattartás. Ez androidon simán ment, de a WP-n nem műxik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!