- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz mdraco #27770 üzenetére
Voltam tegnap tapizni 520-at, 625-öt, Xperia M-et és L-t, Galaxy S3 Minit meg úgy elég sok cuccot, de mégsem sikerült döntenem.
Az 520 és az Xperiák tetszetősek voltak, bár az M kijelzője aránylag magasabb fényerő alatt kicsit élettelennek tűnt. Az S3 Mini tesztdarab le volt gyilkolva, a 625 meg nekem már kicsit tepsi. A 620 volt igazán szimpatikus WP-s kütyük közül, de ő valamiért indokolatlanul háromszoros áron fut előfizuval.
Végül is az 520, Xperia M, Xperia L, talán 625, S3 Mini, Desire 500 volna a mezőny, ilyen sorrendben növekvő árakkal 25k-ig bezárólag.Nem hiszem, hogy az a kimondott phonegeek lennék (no persze ki mondja meg előre), de azért szeretném, ha a lényegesebb appok elérhetők lennének a platformra, amit választok. A MoliPlayer mint lejátszó egy adag kétséget már eloszlatott, de még mindig bizonytalan vagyok a többit illetően.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Narakh
senior tag
válasz mdraco #27767 üzenetére
Az is versenyben van, végtére is csak egy ötössel kóstálna többet, mint az M - ami meg mondjuk egy tízessel, mint az 520, no de egyszer veszek telefont. Inkább azon kéne dűlőre jutnom, hogy WP vagy droid.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!