Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsek
tag
Sziasztok, htc touch 2-m van, 2 napos, és az idegeimre megy. állandóan csatlakozik a hálózatra 3g-n gprs, v wapon keresztül... 1nap alatt 1000ft adatforgalmat generáltam. pedig minden frissités kivan kapcsolva, időjárás is minden. mégis valamikor magától rákapcsolódott és számlálta az időt (gondolom azért, mert rávolt csatlakozva, vagy nemtom mit számolt akkor). a lényeg h most ajánlottak 1 programot, Bandswitch, le is szedtem, felraktam és letiltottam vele mindent. De ez igy azért elég gáz h nemigaz hogy nem lehet valahogy kikapcsolni... én csak a wifit akarom használni, nem kell nekem otthonra 3g meg istentudja még mi. buszon talán 1x 2x.. de nemhiszem h órákat neteznék ha pörög a cucc. Wifi meg ingyenes (vagyis nagyon remélem, ugye az?
)van valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)