- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
no, kedvenc kis 3 hetes PDA-mon a WM5 szépen maga alá szart. és még enyhén fogalmaztam. elfelejtette hogyan is kell emlékeztetni a beállított eseményekre. kuka az istenverte. gugliztam jó nagyot, és bizony mások is szenvednek ettől. De nem ám csak a WM5-tel megvertek, hanem a korábbi verziók tulajdonosai is. Az MS hosszú évek alatt képtelen volt kijavítani egy olyan alapvető funkció súlyos hibáját, mint az emlékeztető alrendszer. Miért van az, hogy ennek a nyomorult MS-nek mindenhova be kell tenni a lábát és ott lehetőleg károkat kell okoznia? Egy évek óta ismert nagyon súlyos hibáról van!!! Ismerősöm 10 éves Palmja meg röhögve stabilan működik.
Ettől függetlenül sajnos ez van, már megvettem, ezért ha egy MS szaki tud megoldást, akkor kérem mondja el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Napelem
- Google Pixel topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest