Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lyeanyzo

csendes tag

válasz Mamuska #731 üzenetére

Húha, szétnéztem :)

N79, e66, samsung i7110 meg a nokia e66 sem tetszik :(. Samsungokhoz valahogy nem állok annyira közel. A Nokia n85-öt meglesem mit tud.

Épp kérdezni akartam a nokia xpress musicot, hogy arról mi a vélemény.

Kinézetre eddig a 8gigás n95 tetszik, de tudom, hogy a külső nem minden. De az is szempont. Első telcsim, amit saját erőből veszek, szeretném, hogy szép is legyen és tudjon mindent amit szeretnék. Legfontosabb: nagy memória, 5 pxes kamera jó lenne bele, wifi, jól működő gps, szeretnék qwerty-t, zenét szépen játsza le, docok megjelenítése, témák személyre szabhatósága. ne legyen egybe a képernyő a bill.ettel, szeretnék csúszkásat, vagy akkor érintőképernyős, de nekem onnan hiányzik a billenyűzet. persze igények lehetnek, csak meg is kellene fizetni őket. egy 20 éves egyetemista lánynak, lehet nem kellene még egy 100e ftos telefon. Sőt. egyáltalán nem kell, majd ha befutott reklámgrafikus leszek, akkor megveszem :D. Szóval meghúzom a határt 60ezernél (még ezt is sokallom természetesen). Egyébként német ebayen akartam venni htc touch pro-t, hiszen ott 60ért már kapok. Nem újat, azt tudom. Itthon nagyon drágák a telefonok.

Ja és még valami. Tmobilos vagyok, nem akarok se új számot, se új kártyát. Nokia e95öt
    megtudnám venni készülékcserével 50ért kb.

És még valami. Sony Ericssonban is gondolkozok mostmár, eddig is az volt, kb 5 évig mindig más, de nagyon szeretem. Hűséges és nincs vele semmi baj. És szép képeket csinál.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák