- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyeanyzo
csendes tag
Húha, szétnéztem

N79, e66, samsung i7110 meg a nokia e66 sem tetszik
. Samsungokhoz valahogy nem állok annyira közel. A Nokia n85-öt meglesem mit tud.Épp kérdezni akartam a nokia xpress musicot, hogy arról mi a vélemény.
Kinézetre eddig a 8gigás n95 tetszik, de tudom, hogy a külső nem minden. De az is szempont. Első telcsim, amit saját erőből veszek, szeretném, hogy szép is legyen és tudjon mindent amit szeretnék. Legfontosabb: nagy memória, 5 pxes kamera jó lenne bele, wifi, jól működő gps, szeretnék qwerty-t, zenét szépen játsza le, docok megjelenítése, témák személyre szabhatósága. ne legyen egybe a képernyő a bill.ettel, szeretnék csúszkásat, vagy akkor érintőképernyős, de nekem onnan hiányzik a billenyűzet. persze igények lehetnek, csak meg is kellene fizetni őket. egy 20 éves egyetemista lánynak, lehet nem kellene még egy 100e ftos telefon. Sőt. egyáltalán nem kell, majd ha befutott reklámgrafikus leszek, akkor megveszem
. Szóval meghúzom a határt 60ezernél (még ezt is sokallom természetesen). Egyébként német ebayen akartam venni htc touch pro-t, hiszen ott 60ért már kapok. Nem újat, azt tudom. Itthon nagyon drágák a telefonok.Ja és még valami. Tmobilos vagyok, nem akarok se új számot, se új kártyát. Nokia e95öt
megtudnám venni készülékcserével 50ért kb.És még valami. Sony Ericssonban is gondolkozok mostmár, eddig is az volt, kb 5 évig mindig más, de nagyon szeretem. Hűséges és nincs vele semmi baj. És szép képeket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Samsungokhoz valahogy nem állok annyira közel. A Nokia n85-öt meglesem mit tud.
. Szóval meghúzom a határt 60ezernél (még ezt is sokallom természetesen). Egyébként német ebayen akartam venni htc touch pro-t, hiszen ott 60ért már kapok. Nem újat, azt tudom. Itthon nagyon drágák a telefonok.