Hirdetés
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Újdonsült okostelefon-tulajdonosként (tudom, az másik fórum; csakhogy itt van aktív WM téma) kíváncsi vagyok, hogy
1.) hogyan tudnám WM6-alapú gépem kezdőképernyőjét átalakítani. Az Első lépések cikkben csak fizetős megoldást láttam erre, tehát felteszem nem lesz valami egyszerű megoldás rá. Milyen programoknak érdemes nekiesni? (Arra kellene, hogy néhány parancsikont és állapotjelző ikont kitegyek, és kicsit átrendezzem a hely-elosztást)
2.) látott már valaki olyat, vagy egyáltalán van szerintetek értelme d-paddel irányított kurzornak? (Okostelefon -> d-paddel mezők között ugrálni és vízszintesen/függőlegesen scrollozni lehet)
3.) milyen programokat érdemes telepíteni rá?
Feladatkezelő szerencsére gyárilag bennevan.
Kéne valami kis program, ami a proci-, ram-használatot és akku-időt (a gyári ikonnál jobban, pontosabban) mutatja. Mintha láttam volna valami hasonlót az első lépések cikkben is, csak a neveiket nem találtam...
Total Commander, és a Multimédia cikk alapján a TC-PMP telepítését tervezem még.
A gépen csak officehoz csak lebutított olvasók vannak - milyen egyszerű (notepad szintű) szövegszerkesztőt tudnátok ajánlani?Előre is kösz!
Üdv:
.mf
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Samsung kuponkunyeráló
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest