Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Újdonsült okostelefon-tulajdonosként (tudom, az másik fórum; csakhogy itt van aktív WM téma) kíváncsi vagyok, hogy
1.) hogyan tudnám WM6-alapú gépem kezdőképernyőjét átalakítani. Az Első lépések cikkben csak fizetős megoldást láttam erre, tehát felteszem nem lesz valami egyszerű megoldás rá. Milyen programoknak érdemes nekiesni? (Arra kellene, hogy néhány parancsikont és állapotjelző ikont kitegyek, és kicsit átrendezzem a hely-elosztást)
2.) látott már valaki olyat, vagy egyáltalán van szerintetek értelme d-paddel irányított kurzornak? (Okostelefon -> d-paddel mezők között ugrálni és vízszintesen/függőlegesen scrollozni lehet)
3.) milyen programokat érdemes telepíteni rá?
Feladatkezelő szerencsére gyárilag bennevan.
Kéne valami kis program, ami a proci-, ram-használatot és akku-időt (a gyári ikonnál jobban, pontosabban) mutatja. Mintha láttam volna valami hasonlót az első lépések cikkben is, csak a neveiket nem találtam...
Total Commander, és a Multimédia cikk alapján a TC-PMP telepítését tervezem még.
A gépen csak officehoz csak lebutított olvasók vannak - milyen egyszerű (notepad szintű) szövegszerkesztőt tudnátok ajánlani?Előre is kösz!
Üdv:
.mf
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Mini PC
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest