Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
eman
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot és egypár dolog nem tiszta. Ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Kb egy fél éve fedeztem fel hogy létezik a nagy symbian áldás

Elkezdtem használni és egész jól bevált. Volt egy 6600-m amit könyvolvasásra, zenehallgatásra, meg telefonálásra használtam. A másik előnye az volt, hogy txt-ket is fel lehetett rá tölteni és szerkeszteni (olyan hüle vagyok, mindent elfelejtek, és így tudtam használi a filofaxom helyett). a 6600 mondjuk nem volt jó zenélésre, mert asszem 22KHz 8bit-es hangchipje volt ezért nézegettem már fél éve a 3230-at.
Amit szeretnék megkérdezni, hogy ezeket microsoft-os mobilokon mennyire tudnám használni. A másik problémám (amellett, hogy tájjellegű
vagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?
Bővebben: link
Tudom... még nincs is, meg több lesz az ára két villamosjegynél, de ha jól használható nem sajnálnám érte a pénzt.
Sorry ha egy kicsit elkacsáztam a témától, de ez most csak úgy jött
Új hozzászólás Aktív témák
- HA A JÓ ÁR SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?