Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Van itt valahol egy Motorola mpx200 topic, ott érdemes olvasgatni. Nekem is MPx200-as van, feltettem rá a 2003-as Windowst (gyárilag 2002 van rajta) és teljesen korrekt. A gyárilag alulméretezett készenléti időn kívül semmi probléma. Media player, IE, Outlook szinkronizáció stb. plusz töltés az USB kábelen.
Szép lakkfekete, kék és ezüst betétekkel, nagy kijelzővel, nekem bejött. Sokkal gyorsabb, mint az előző Symbian-alapú Nokia 3650-esem. Én szándékosan kamera nélküli telefont kerestem, nem használom és nem kell az akkunak sem a plusz terhelés. Kevés használattal kb. 4 napig megy. Az utódjában (mpx220) van már bluetooth és kamera és valamivel jobban tetszik az új design.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Linux Mint
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest