Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Mobil flották
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Van itt valahol egy Motorola mpx200 topic, ott érdemes olvasgatni. Nekem is MPx200-as van, feltettem rá a 2003-as Windowst (gyárilag 2002 van rajta) és teljesen korrekt. A gyárilag alulméretezett készenléti időn kívül semmi probléma. Media player, IE, Outlook szinkronizáció stb. plusz töltés az USB kábelen.
Szép lakkfekete, kék és ezüst betétekkel, nagy kijelzővel, nekem bejött. Sokkal gyorsabb, mint az előző Symbian-alapú Nokia 3650-esem. Én szándékosan kamera nélküli telefont kerestem, nem használom és nem kell az akkunak sem a plusz terhelés. Kevés használattal kb. 4 napig megy. Az utódjában (mpx220) van már bluetooth és kamera és valamivel jobban tetszik az új design.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ SAMSUNG GALAXY S26 ULTRA 256GB / 512GB / 1TB 3év GYÁRI FÜGGETLEN
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest