Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wajk
    addikt

Hai!

Most sikerűlt beszereznem egy hp 3640-est. még ismerkedünk, de komolynak tűmik az űgy. :C
    Úgy olvastamTe már tapasztalt tulaj vagy. Egy két softot le is húztam azonnal a listádból. WisBarból melyiket érdemes leszedni? Themeket érdemes összeszedni vagy ez tud mindent?
    Másik gondom, hogy eddigi teloimban volt csörgés/kép hozzárendelése hívóhoz. Sajnos alapból ebben nincs (vagy nem találtam). Van valami soft ami ezt megoldja?
    Előre is kösz!

1. Wisbarból a legújabbat érdemes leszedni, a 2.7.0.1-et, mert az már nem fogja annyira a gépet. Az a lényeg, hogy installkor a themeseket is instaláld fel, azt külön fogja felrakni, majd az internetről vadászott neked tetsző themest másold be a program themes könyvtárába, majd aplikáld azt. ezután a remove programsból uninstallhatod a wisbar alap themeseket, úgyse szépek, meg minek foglalják a helyet ;)

2. igen, sajna nem tudja a win alapból, hogy képet jelenítsen meg, de van már pár program ami ezt megoldja. korábban nézegettem is de aztán nem szöszöltem vele a képek beszerzése miatt ;)

de ha nagyon nem találsz akkor gyorsan rákeresek majd.

Új hozzászólás Aktív témák