Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pretorius07

csendes tag

Sziasztok!

Kaptam a cegemtol egy win mobile-t...Epp arrol irok,ezert nincs ekezet,mert egy ev,mire kikeresem az ekezetet,lemegy a nap,ugyhoy ezert bocsi...

Nos.egy Samsung c6625 valencia telefonrol van szo.
    A problemam pedig az,hogy ha letoltok,vagy pc-rol athuzok,esetleg bluetoothon kapok egy fajlt,mondjuk cab,vagy jar fajlt,akkor nem jelenik meg a mappaban,ahova el lett mentve.Pontosabban ott van,le is foglalja a memoriat,meg pc-n is latom,hogy ott van,meg a mappa tartalmat ha megnyitom egy keresovel,ami a teloban van,az is mutatja,hogy minek kellene latszani,de ha csak belepek a mappaba,akkor nem latszik maga a fajl,ergo nem is tudom telepiteni.

Ez a doksiknal,kepeknel,hangoknal nem all fenn,azokat gond nelkul kezeli a telo is.De az emlitett cab,jar fajlokat nem.
    Ha kozvetlen telora toltok valamit,akkor elmenti a megadott helyre,akkor rogton felajanlja,hogy megnyissam,igy telepiteni is tudok,de ha akkor nem nyitom meg,kesobb nem jeleniti meg a mentesi helyen.

A vicc,hogy kaptunk vagy 10-en ilyen telot,es nekem van egyedul ez...Persze frissitest nem szed le ez az atok telefon,azt meg nem tudom,hogy alap software csere lehetseges e egy ilyenen.Mellesleg 6.1-es wint pakoltak ra...

Szoval ha valaki talalkozott mar ilyen problemaval,illetve van sejtese,hogyan lehet megoldani,akkor szivesen vennem a segitseget.

Elore is koszi: Attila

Új hozzászólás Aktív témák