- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
Nekem bejön. Aznap tettem fel, hogy kijött az első hivatalos Insider build (hétfő). Ráfért már egy vizuális refresh. Tetszik az új Settings, hogy az Action centert szétbontották Notification centerre és Quick settings-re. Meg hogy az egész konzisztensebbnek tűnik már jelen állapotában, mint ahová a Windows 10 eljutott 6 év alatt.
Persze bugok vannak, de ez természetes.
-
chipesz
őstag
Nem tudom hányan használjátok a Tablet mode-ot, de nálam rendszeresen előjövő probléma, hogy a csempékről eltűnnek az ikonok, elég zavaró. A megoldás az, hogy kilépek a tablet módból, majd vissza, de ez akkor se fasza. Egyébként nem csak Insider buildeknél van, FCU-nál is ez volt.
Más: Edge-ből még nem lehet PWA-kat kirakni Startra? Mármint hogy valóban úgy is nézzen ki, mintha egy app lenne, címsor, könyvjelzősáv meg minden nélkül.
-
chipesz
őstag
Van ötletetek, hogy miért nem kapok Insider buildet?
Az egyik laptopomon tegnap beállítottam a Slow ringet, de a Windows Update nem talál semmit.
Már szinte minden Registry beállítást kipróbáltam amit találtam a neten, restartoltam a Windows Update service-t, de semmi. 10586.318-as builden vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest