- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
mSchumi87 #2661 üzenetére
Akkor már régen baj van, ha úgy kell/lehet egy update-et feltelepíteni, hogy így trükközni kell az OS-el. Még egy hibás, vagy outdated driver érthető lenne, nade egy up-to-date AV, ami ráadásul nem is egy aasópócos... Meg csatlakoztassam le a perifériákat?
Nahaggyámá!...
-
gyulank
addikt
válasz
mSchumi87 #2661 üzenetére
Azóta megcsináltam vagy ötször, és azóta se jó. Alapból ha a másik SSD-m be van dugva, akkor nem látja a Windows-os SSD-t a gép, és nem is bootol be. De azon van a Linux. Szóval eddig ki volt kapcsolva, de úgy se látja azt az SSD-t, de a Windows azért elindul. De lehúztam, és beállítottam a SB-ot, és telepítettem, nem jó, letöröltem az Avastot, telepítettem, most se jó.
-
válasz
mSchumi87 #2643 üzenetére
Ne aggódj, nekem a Virtualbox miatt nem engedte, de az update in-place upgradeként fut, szóval valószínűleg azt (normál setupot) tesztelik.
Más kérdés, hogy a vbox frissítést sem tudom felrakni
Azért ez a 11 elég Win98/Vista/Win8 szintű bukásnak ígérkezik, meleg szívvel várom az SE/11.1 változatot. Vagy a W10 támogatási idejének eltolását. Persze ez csak a személyes véleményem
-
-
westlake
félisten
válasz
mSchumi87 #2620 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy "mindig" lesz valamilyen Insider build. Van ugye több csatorna, akár két Insider build is futhat párhuzamosan a stabil build mellett. A Winodws 11 21H2-ből volt Dev csatornás, aztán lett belőle Beta csatornás, majd stabil. De a Dev csatornát közben változtatták és ott már 22H2-es buildeket terjesztik. Minden attól függ, hogy Insider fiók van-e csatlakoztatva a Windows-hoz és hogy milyen terjesztési csatorna van beállítva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest