- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
Topikgazda
Magyar nyelvi packot ha letöltöd, attól még jönni kell a buildnek tudomásom szerint, de utánajárok, mert alig ismerek embert, aki magyarul Insiderezik, szóval lehet nem is fog menni a magyar megoldás.
Nekem van egy AzureAD-s virtuális gépem, domain userrel logolok be, és arra simán jönnek az új buildek, szóval ha a megfelelő MSA hozzá van adva, akkor mennie kell.
-
westlake
félisten
Rendben is van, mert nem minden publikus build-ből (WU) publikálnak ISO-t. Minden build-ből készül ISO, csak nem publikus és a Microsoft nem is publikálja. Persze egyéb forrásokból előbb-utóbb mindig beszerezhetőek. Ha nem megfelelő (értsd: IP-re regisztrált) MS felhasználóval vagy bejelentkezve, akkor nem kapsz újabb build-et.
Egyébként nem értem miért annyira fontos ez, amikor az ISO-k valamikor még előbb is elérhetőek, mint a WU-s frissítés, égy ugyanúgy működnek is. Nem csak tiszta telepítésként, hanem frissítésként is.
Lehet azon rugózni, hogy mennyire hivatalos egy ISO, de beszéljünk inkább a tényekről. Amióta van IP build, ki hányszor találkozott, vagy csak hallott olyan ISO-ról, amibe harmadik fél által bármilyen kártékony kód került? Na? -
westlake
félisten
Eleve a legújabb build-et kellett volna feltelepítened (14328).
Nekem úgy rémlik, hogy miután hozzáadtam a MS account-omat, onnantól csak azzal tudtam belépni. Magyarul nem volt olyan opció, hogy lokális account. Aztán az is lehet, hogy rosszul emlékszem. IP build-et csak akkor fogsz kapni, hogy megfelelő account-tal vagy belépve a Windows-ba. Lokális felhasználóval nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest