Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Morgenstern
üzenetére
Bennem tegnap tudatosult, hogy a Preview szó félrevezető. Kétféle Preview van: az egyik az a fajta, amit te is linkeltél (frissítési előnézet), a másik pedig a Release Preview Channel-en terjesztett frissítés. Legalábbis első látásra. Jobban utána kellene nézni a dolognak, de egy-egy Windows 11-es és Windows 10-es buildet megnézve, olyan, mintha először kiadnák a frissítést a Release Preview Channel-en, pár nappal később pedig frissítési előnézetként. Legalábbis én erre következtetek, mivel a frissítés azonosítója ugyanaz (KB), a buildszám pedig más. Én is akartam linkelni azt is, amit te, meg a Windows 10-est is, viszont nem tettem, mert ez a kettő már pont a frissítési előnézet, ami pedig nem Insider csatornán (Release Preview Channel) van terjesztve, így nem is kellene ebbe a topikba kerülnie. A két verzió a következő:
Releasing Windows 10 Build 19045.4472 to Release Preview Channel
Jelenleg már a sima Preview van belőle, ami a 19045.4474-es build. Mindkettőhöz a KB5037849 frissítés tartozik.Releasing Windows 11 Builds 22621.3668 and 22631.3668 to the Release Preview Channel
Jelenleg már ebből is a sima Preview van, ami a 226x1.3672-es build. Mindkettőhöz a KB5037853 frissítés tartozik.Érdekes, eddig ez fel sem tűnt. Mindig tanul valamit az ember, még ennyi idő után is.
A lényeg, hogy hivatalosan csak az eredeti (első) buildek tartoznak ebbe a topikba, a másodikak már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm