Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Morgenstern
üzenetére
Bennem tegnap tudatosult, hogy a Preview szó félrevezető. Kétféle Preview van: az egyik az a fajta, amit te is linkeltél (frissítési előnézet), a másik pedig a Release Preview Channel-en terjesztett frissítés. Legalábbis első látásra. Jobban utána kellene nézni a dolognak, de egy-egy Windows 11-es és Windows 10-es buildet megnézve, olyan, mintha először kiadnák a frissítést a Release Preview Channel-en, pár nappal később pedig frissítési előnézetként. Legalábbis én erre következtetek, mivel a frissítés azonosítója ugyanaz (KB), a buildszám pedig más. Én is akartam linkelni azt is, amit te, meg a Windows 10-est is, viszont nem tettem, mert ez a kettő már pont a frissítési előnézet, ami pedig nem Insider csatornán (Release Preview Channel) van terjesztve, így nem is kellene ebbe a topikba kerülnie. A két verzió a következő:
Releasing Windows 10 Build 19045.4472 to Release Preview Channel
Jelenleg már a sima Preview van belőle, ami a 19045.4474-es build. Mindkettőhöz a KB5037849 frissítés tartozik.Releasing Windows 11 Builds 22621.3668 and 22631.3668 to the Release Preview Channel
Jelenleg már ebből is a sima Preview van, ami a 226x1.3672-es build. Mindkettőhöz a KB5037853 frissítés tartozik.Érdekes, eddig ez fel sem tűnt. Mindig tanul valamit az ember, még ennyi idő után is.
A lényeg, hogy hivatalosan csak az eredeti (első) buildek tartoznak ebbe a topikba, a másodikak már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm