- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
Going forward, Insiders in the Fast ring and in Skip Ahead will receive the same RS5 builds.
Szóval aki akar, most csatlakozzon a Skip Aheadhez
Ja és:
We fixed an issue resulting in the mouse cursor becoming invisible when hovering over certain UI elements and text fields in the last two flights.
-
zolee001
őstag
To be clear, this is what we wrote when we unveiled S mode: That it would arrive with the next Windows 10 update, due in about a month and called Redstone 4. Belfiore’s earlier tweet explaining S mode said that this change would come “next year.” That’s incorrect: It’s coming next month.
Némi zavart érzek a (kommunikációs) eröben -
Amúgy nekem is ASUS-om van, de ezen mondjuk csinálta az előző hasonló akkus hibánál is, szóval inkább szériafüggő.
Azért azt láthatod a changelogoknál, hogy elég sokszor van megemlítve a Surface, pl. a boot hibáknál az előző retail előtti buildeknél, de a feedback hubon is rögtön ugranak a devek a Surface hibákraÉn most notin visszaraktam az RS3-at, mert a GPU alrendszer állandó variálása miatt pár játék vagy nem fut vagy nem megfelelően kezeli az Optimust. Remélem ezt javítják a véglegesig, mert csúnya gondok lehetnek belőle
-
westlake
félisten
-
junior11
veterán
Sziasztok, ki szeretném próbálni a Fall creators update újdonságait az egyik gépen, ismét belépek addig az Insider programba, és beállítom fast ringre? Az utolsó build milyen stabilitásban? Várhatóak még új funkciók vagy már csak csiszolják? Elérhető magyarul? Esetleg dobnátok egy ISO-t melyet le lehet tölteni pendrive-ra? Köszi.
-
Az újabb fast ring buildekkel új nvidia driver (387.68) is települ, ami nem biztos, hogy a legstabilabb... Itt még megértem, hogy erőszakosan telepíti a Microsoft, mert teszt build, de ha ezt a végleges változaton is megteszi, kikapcsolt automatikus driver telepítés mellett is, abból megint botrány lesz.
-
-
vlevi
nagyúr
Én azt várom, hogy a Onedrive leszivárogjon a nem insider verziók közé!
Az, ami a Win8-ba került be, és most végre újra megvalósíttották, végre. Így, hogy újra csak azt szinkronizálja, amire én azt kértem, hogy legyen állandóra letöltve, mostmár nem kell millió terányi adatot végigtekernie minden bootoláskor. -
westlake
félisten
-
zsoltzsolt
addikt
Updating from the Windows 10 Anniversary Update (Build 14393) directly to this build won’t work. There will be an extra hop required to get to this build. If you use WDRT to go re-flash your device and join the Fast ring, you will not be offered this build and instead offered Build 15055. Once you’re on Build 15055, your device will find Build 15063 and take the update then.
Segítenél egy kicsit, hogy pontosan mit is értenek ez alatt? Köszi!
-
vlevi
nagyúr
Yyyyeeesss.
Ha jól olvasom, javították az alvásos problémát."We fixed an issue where the desktop session sometimes crashed for Insiders after locking if the PC was set to lock on sleep. After this happened, trying to unlock the computer could result either seeing an unexpected “Can’t log in: The number of connections to this computer is limited and all connections are in use” error on the login screen, or a successful login only to find all open apps had been closed."
-
westlake
félisten
Ez a verzió már tekinthető véglegesnek. Legalábbis abból a szempontból, hogy ehhez már a WU le fogja húzni a GA frissítéseket. Oké, hogy az IP családból származik, de igazából már nem IP. Ha lenne belőle magyar, már húznám is fel melóban a kollégák gépeire.
Ha jól rémlik, akkor már a 14390 is ilyen volt. Nem GA, viszont már lehetett volna az is. -
vlevi
nagyúr
Megirtam feedbackre is.
Az a furcsa, hogyha az altatás után pár másodperccel felébrestem, akkor még oké. De ha 5 perc eltelik az alvas után, akkor már nullaról indul újra. Nem volt közben aramszünet, szóval az sem lehet.Nem tudom, nálam van valami kavar az alvassal, mert már w8 óta észrevettem, hogy csak akkor tudom a gépen lévő powergombbal kikapcsolni a gépet, ha közben nem altattam el. Startmenü shutdownra leall hibatlanul, nem az a baj. Hane az, hogy a geépházon lévő powergombra nem csinal semmit, mjntha meg se nyomtam volna. De a gép újrainditas utan, megint jól működik, egészen amig nem altatom.
W7 alatt sose volt ilyen problémám.De most ez az alvassal kikapcsolás kiakasztott.
-
westlake
félisten
15031 ISO (64-bit, Pro)
magnet link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest