- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
junior11 #1377 üzenetére
Az utolsó buildek már alapvetően stabilak.
Új funkciókat már lezárták, már csak csiszolás megy. (főleg most, az rtm-escrow szakaszban)
Magyarul az insider program nem elérhető, bár nem tudom, hogy az utolsó buildekhez elérhető-e már nyelvi csomag, tudtommal még nincs. (a korábbi kiadásoknál a végleges előtti utolsó buildekhez azért jött már magyar LP).Hivatalos ISO-t nemrég linkeltem (#1372), build 16278. Ezt fel tudod frissíteni a legújabbra a Fast ringen.
Nem hivatalos, de megbízható ISO található a neten, de az túlmutat a fórum keretein, ill. a hivatalos megoldással is hamar megvan. -
pzstm
Topikgazda
-
vlevi
nagyúr
válasz
junior11 #1061 üzenetére
bennfentesek (mármint az insidereknél is insiderebbek) szerint a mostani 15031-es build már feature complete , magyarul ami a nagyközönség által használt 14393 óta újdonságot terveztek, az már mind benne van a 15031-es build számú insider previewben, további újdonságok nem várhatóak, csak hibajavítások.
Amúgy igen, van sok újdonság a 14393 (másnéven évfordulós, augusztusi) frissítés óta, de szerintem nem sokat veszítesz, ha nem lépsz be az insider programba.
Olyan, ősrégi problémákat ez sem fog megoldani, amivel nekem bajaim szoktak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged