- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#33253120 #375 üzenetére
Meguntam, hogy azóta is semmi. Jött egy nem telepíthető verzió, vártam jó pár hetet, folyamatosan azt erőltette. De a telepítés még a futó rendszeren megakad.
Két hete letöltöttem egy sima w10-et, ma felraktam, skip-eltem az aktiváló kód megadását, telepítês közben bejelentkeztem azzal az Insider acc-al amit a W7 kiadása előtt regeltem a W7-et kipróbálni, és azt mondta a rendszer, hogy a W10 aktiválva van. Ez most mi? Az Insider mód még nem volt bekapcsolva.
Most akkor az MS valamikor hozzám vágott egy W10-et, vagy mi van?Sosem volt legális MS termékem, mindig a DP/CP verziókat használtam régebben (7, 8, 8.1 esetén) amikor elérhetőek voltak az Insiderben. Bár régen ez nem is volt kitétel amikor beléptem a programba.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
#33253120 #242 üzenetére
Nálam is ez történt. Írtam is ide, hogy végre van magyar langpakk, de mire beirtam, addigra rájöttem, hogy még nem mukodik a nyekvbeallitas.
Amugy az ilyen ablak felugralasokat az insiderben természetesnek veszem, mármint azt, hogy egy-egy funkciohoz nem irnak rendes ui-t, csak majd a vegleges kiadashoz.
-
BiP
nagyúr
válasz
#33253120 #239 üzenetére
Ezt nekem is csinálja egy ideje (pár build óta, nem új dolog).
Elvileg ez a rendszer része, szóval elvileg normális. De nem tudom, miért nem a háttérben csinálja, elég kőkorszaki ez a felugró üres ablak.vlevi: nincs összefüggésben a többi frissítéssel, azok az új builddel jöttek. (nekem a 10576-ra frissítés után azonnal felrakta ezeket).
Magyar csomag meg elvileg még csak a 32bitesre van (tegnap legalábbis), nem tudom, hogy a 64bites kész lett-e azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest