Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nekem az tűnt fel, hogy az előző buildben, amikor az ETS2-ben (Euro truck simulator) lenémítottam a hangot (a billentyűzet mute gombjával), akkor előjött az a kis UWP alapú hangerő ablak féleség, de közben 4-5 másodpercig atomra villódzott a képernő.
Nos, a legújabb buildben ezt javíttották.És majdnem megdícsértem a posta appot, mert megtörtént egyik nap az, hogy bekapcsoltam a gépet, bejelentkeztem, és csipogott, hogy van új levél. De ez nem tartott sokáig. Másnap, ugyanúgy bejelentkeztem, és tudtam, hogy van új levél, de nem jelzett a posta app. Később kaptam még újabb leveleket, a telefonon láttam, hogy néhánnyal több az olvasatlen, de a posta nem jelzett.
Persze, amikor megnyitottam, akkor láttam benne az olvasatlan leveleket, de a jelzés elmaradt.
Ez a legeslegnagyobb bajom vele. A hiányosságaival akár még együtt is tud élni az ember, ha kell megoldja máshogy, de a megbízhatatlanság az nem megbocsátható. Főleg, ha még vele együtt funkciószegény is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Marathon (2025)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm