Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendben, beteszem oda

Egy másik kérdés:
Beléptem ugye az insider programba, de mivel magyar a rendszerem, nem jött rá semmi. Ma felfrissítettem a Creators-ra, mert a rendes frissítéseknél volt egy link, hogy "elsőként szeretne hozzájutni..blabla" és onnan egy oldalra vitt, ahol lejött a frissítéshez egy segéd, és szépen fel is tette.Most viszont ugye indítás(sleepből is) után zaklat a fentiekkel, hogy változtassak az adatküldési beállításokon. Nem akarok, gondoltam inkább kilépek, úgyis a Creator miatt léptem csak be(vagyis mert bajom volt az előző public build-el). Insiderből kilépéshez ugyanakkor meg kéri, hogy álljak vissza egy legutóbbi public kiadásra, de vicces, hogy elvileg azon vagyok. Vagy nem? A Creators update még insider-nek számítana?
Ha rányomok itt a visszalépésre, csak a Helyreállítási lapot hozza fel, de nem kezd bele semmibe.
Ha itt rámegyek, hogy visszaállítás az előzőre, akkor vaj' mire állna vissza, vagy mit akarna csinálni, ha Insider programon belül egyetlen build sem érkezett nekem?
Legyalulni mindent nem akarok, akkor magyarul most megszívtam és ördögi körbe kerültem?
Szerk.: Na, most látom, hogy teljes méretűre állított alkalmazások még mindig rálógnak a fentre helyezett lapos tálcára.. Örülök, hogy ezt sikerült megoldani..

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pzstm