- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #730 üzenetére
Elhiszem, hogy jó, élőben még nem találkoztam ilyen géppel(vagy nem emlékszek rá), de így az elmondásod alapján jónak tűnik. A wayteq külső borításának a bomlása az normális jelenség annál a bevonatnál amit ott alkalmaznak erről írtam már itt korábban. A műholdakból több mint elég amit lát, de bármelyik valaminek nevezhető gps hasonló számú műholdat talál. Az SCDB -t nem ismerem ez egy trafi adatbázis kezelő lenne?
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #726 üzenetére
A kitkat android verzóra emlékszem, hogy volt a wayteq gépeken, de arra nem mernék tippelni, hogy X995 MAX gépek jelenleg még azzal a szoftverrel vannak-e vagy már az újabb fut rajta. Én is csináltam már jópárat egy 995 öt pont ma adtam vissza
A 985-ös még ami egy jól sikerült és gyors gps, de most a gyorsaság az nagyon erősen szubjektív. Egy okostelefon bőven gyorsabban tervezi meg ugyan azt az útvonalat mint a 985-ös, de ez bírni fogja 5 év múlva is még a telefon pedig egy-két év alatt megadja magát. Itt jön az a dolog, hogy mit mire terveznek meg.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #724 üzenetére
Teljesen jó
Lehet az IGO-val is sokat pepecselni, főleg régen mikor még nagyon új volt és jöttek hozzá a MOD -ok meg a különböző kiegészítők
Az IGO-hoz egyébként lehet csinálni univerzális "sys.txt" -t a legtöbb gps támogatásához, nekem is van ilyen aztán ha esetleg mégsem jó max írni kell hozzá vagy éppen kicsit venni el belőle, mint a népmeséből
A win-ce s gépek nem panaszkodtak a melegre, de persze ha túl melegedne akkor csak szó nélkül kikapcsol, az Androidos azért fejlettebb rendszer, csak hát az egy mindenre ráhúzható a CE meg PDA és GPS -re készült elsősorban szvsz
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #710 üzenetére
Köszi a beszámolót! Reméljük hosszú távon is beválik
A Win CE erre a célra még mindíg egy jó választás szerintem.A TTS hang orvosolható, hogy magyarul is tudjon, de az már warez nem a topikba tartozik.
Tapasztalatra mit mondasz eddig gyorsabb mint a Wayteq vagy kb egyet mennek sebességbe? -
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #708 üzenetére
Igen míg egy androidot futtató eszközön a navi mellett megy legalább másik 50 folyamat amiben vannak nagyobb igényű alkalmazsok is addig a Win CE alatt kb 20 háttérfolyamat megy és azok is lényegesen kisebb erőforrás igényűek.
Az IGO pedig egy nagyon jó stabil program, a "my way" a 8.x verziók a primó a 9.x sőtt abból is létezik a v2.0 ha jól emlékszek. -
-
Imi91
aktív tag
válasz
Doky1988 #699 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy igen. A win ce egy stabil, egyszerű, bevált rendszer ami futtatja az alkalmazást. Nem a winCE a lassú, hanem a hardver amin fut
A kiszemelt gépben is legalább 10 éves CPU van persze itt nem kell nagyon fejleszteni, mert a térkép csak frissül, de a szoftver kb ugyan az viszont nem lesz gyorsabb mint egy régebbi eszköz. Nem ismerem ezt a navit, de én egy Wayteq X985-öt javasolnék, mert az bevált, esetleg ha a keret bírja egy Garmin, Becker, TomTom márkák közül valamelyiket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged