Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doky1988

senior tag

válasz Imi91 #705 üzenetére

Bocsi hülyeséget mondtam, nem iGO My Way hanem iGO Primo van a Junsun D100on.
    Itt egy videó: [link]

De fajin mert FM Transmittert is támogatja, legalábbis az iGO Primo menüjében van ilyen ahogy a videón néztem, ez szerintem nekik valami egyedi fejlesztésük, vagy nemtudom volt e annó hivatalos iGO Primo erre a készülékre.

Én úgy gondolom még ha jóval lassabb is mint egy x995 Max pl (az se a leggyorsabb, nekem pl látszólag szaggatott vagy hogy mondjam, akadt a Primo rajta szemmel láthatóan) de 22000ft, olcsóbb mint az x985, fullos iGO Primoval adják, hálistennek minden skin meg egyéb szemét nélkül, térképet meg meglehet oldani okosban :)

Szerintem a WinCE eszközök sokkal jobban birták a meleget is szélvédő mögött.. Apósom most kukázta le az én kb 10 évvel ezelőtti x960BT -met, mert csíkosódott a kijelző... De az kamionba ment éjjel nappal, hidegbe, melegbe az nem nyafogott :D

Az én androidos tabletem, telefonom meg visít hogy melege van meg belassul meg ilyenek.. WinCE eszközt ez miatt szeretem csak, hogy nem nyafog, birja a munkát.

Új hozzászólás Aktív témák