- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Megérkezett az OxygenOS 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
No közben 22ezerért rendeltem egy JunSun D100-at 7colos kijelzővel, 5 nap elvileg és itt van Aliról. Jókat írnak róla.. Volt egy x995 Maxom Wayteq, de melege volt állandóan, kikapcsolt, nyűglődött csak.. ezek az Androidos navik sokat nem érnek sajna.. A régi WinCE navik nagyon birták a szélvédő mögött
Olcsóbb mint itthon az x985, 7 col is ráadásul jobban látható.. Majd kiderül mit bizonyít
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Szia! Van TomTomom telefonon. A céleszköz nemtudom milyen igazából, sose volt kezembe. A TomTomnak azért vannak nyűgjei, éves teherautó előfizum van, szeptemberben jár le.. Sebesség korlátokat pl nem igazán jól mutatja, volt olyan helyem hogy az istennek se akart betervezni, iGOm van eredeti Androidos telón, annó megvettem Playből, az betervezett szépen oda ahova kell (nyilván kordinátát írtam), míg a TomTom kordinátával sem. x985 van egyik kolegának, szerintem borzalom lassú.
DokY | www.zsolti.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest