- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shkiz0 #89092 üzenetére
Ah köszi, már kiborultam írtam az ügyfélszolgálatnak is az előbb meg a közösségbe is, ahol többen jelezték, hogy ma reggel előjött nekik a probléma.
Nálam konkrétan arra hivatkozik, hogy Home rendszerre van jogosultságom a Pro helyett. Egyébként az ügyfélszolgálaton ilyen kedves válasz érkezett. hogy ne felejtsek el majd venni egy Licenckulcsot, mikor újra telepítem a wint :Szerk: megjavult! Rányomtam az aktiválásra és minden ok lett.
-
válasz
Döglött Róka #37858 üzenetére
Engedélyezve van, illetve ki van véve az írásvédettség. a fő mappára és az összes allmappára meg a fájlokra. ( ha arra gondolsz)
-
Sziasztok! lenne egy olyan problémám, hogy frissítettem anno Win 7 ről 10 re. Játszottam egy online játékkal,( steames) ami a Win 7 alatt is a felhasználó/ documents mappába tette a mentéseit, a config fájlokat.
Miután frissítettem a Windowst, azóta nem tudom felülírni a fájlokat. Tehát ha bármit módosítok a játékban( grafika stb,) akkor jó,de a vkövetkező restart után újra visszaáll eredeti( A win 7 frissitésekot kialakított) beállításokra. Próbáltam mindenfélét engedélyezni már, felülírást, stb,de nem változik semmi.
Újra is telepítettem a játékot, de így sem változott,lehet a Steam miatt, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest